Вино ігристе La Tordera Prosecco Treviso DOC

Вино ігристе La Tordera Prosecco Treviso DOC

570 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Понад 100 років сім'я Ветторетті вирощує виноград у виноробній зоні Prosecco у субзонах: Cartizze, Rive di Guia, Rive di Vidor, Valdobbiadene, Asolo, Treviso. Виноробня La Tordera була заснована в 2003 р., розташована на пагорбах Valdobbiadene в самому центрі виноробної зони Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG і є сімейним бізнесом, яким керує 4-е покоління. Назва була запозичена у пагорба Tordera, який розташовується в зоні Cartizze, де у 1918р. сім'єю Ветторетті було висаджено перші лози. Таку назву пагорб отримав через те, що в період збирання врожаю сюди злітається велика кількість дроздів («Tordo» – з італійського «дрізд»), щоб поласувати виноградом.

Раніше місцеві виноградарі відволікали птахів від винограду, використовуючи годівниці, які називалися Tordera. Ручний збір винограду, розташування виноробні поруч із виноградниками, використання сучасних технологій виноробства та мінімальне використання сульфітів сприяють стабільно високій якості та індивідуальному стилю. Superiore di Cartizze Dry, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - ігристе сухе вино, у виробництві якого використовується виноград сортів Глера, Б'янкетта і Перера, що виростають на старих виноградних лозах на кам'янистій ділянці Тордера, в селі Картіцце. Саме у цьому селі у 1920 році засновник виноробні посадив перші виноградні лози. Збирання врожаю проводиться у період з 25 по 30 вересня.
Характеристики
Країна Італія
Регіон Венето
Класифікація DOC
Сорт винограду Глера
Витримка Без витримки
Вміст цукру Брют
Колір Рожеве
Об `єм 0.75 л
Міцність 10-12%
Вид Просеко (Prosecco)
Дегустаційні замітки
Аромат Аромат наповнений нотами рожевого цвіту акації, нектарину та ананасу.
Смак Освіжаючий смак з делікатними бульбашками, тонами смородини, полуниці і малини на ніжному вершковому фоні.
Гастрономічна поєднуваність Аранчіні. Блюда в стилі японської темпура - овочі, риба, морепродукти в клярі та обсмажені в кунжутній або рисовій олії
Температура подачі 6-10 °C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре