Вино ігристе La Tordera Prosecco Treviso Doc "alne" Millesimato Spumante Extra Dry біле екстрасухе 0.75 л 11.5% [8033011560036]
- Бренд: La Tordera
- Немає в наявності
539 грн 279 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
«La Tordera». Понад 100 років сім'я Ветторетті вирощує виноград у зонах: Cartizze, Rive di Guia, Valdobbiadene, Asolo, Treviso.
2003 р. була заснована виноробня, а разом із нею і бренд La Tordera. Це сімейний бізнес, яким керує 4-е покоління родини Веттореті в особі Габріели, Ренато й Паоло. Виноробня розташована на пагорбах Valdobbiadene в самому центрі зони виробництва вин Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, між Венецією й Доломітовими Альпами.
Назва була запозичена в пагорба «Tordera», який розташовувався в зоні Cartizze, де 1918 р сім'єю Ветторетті були висаджені перші лози. Цю назву пагорб дістав через те, що в період збирання врожаю сюди злітається велика кількість дроздів («Tordo» — з італійської «дрізд»), щоб поласувати виноградом. Також «Tordera», так само називали годівниці для птахів, які відривати їх від поїдання врожаю. У володінні родини перебувають 65 га виноградників, які розташовані у 27 виробничих зонах Prosecco Superiore DOCG, а також у 15 муніципалітетах провінції Treviso.
Метод обрізання — Double-Arched Cane (подвійне аркове стебло). Використовується на всіх виноградниках. Цей метод призводить до кращого розкриття бруньок у центрі стебла, де вони часто можуть не розкриватися. Тільки ручне збирання винограду. Найвіддаленіший виноградник розташований не більш ніж за 20 км від виноробні. Використання сульфітів зведене до мінімуму — менше, ніж допускається для ігристих вин категорії «Organic або Bio» (загальна максимальна допустимість для ігристих вин 235 мг/л, а для ігристих вин категорії «Органік або Біо» 117 мг/л)
«ALNE» — Виноградарська зона, її назва ототожнюється з «джерелом води» завдяки якому ця місцевість стала будинком перших поселень Відора
2003 р. була заснована виноробня, а разом із нею і бренд La Tordera. Це сімейний бізнес, яким керує 4-е покоління родини Веттореті в особі Габріели, Ренато й Паоло. Виноробня розташована на пагорбах Valdobbiadene в самому центрі зони виробництва вин Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, між Венецією й Доломітовими Альпами.
Назва була запозичена в пагорба «Tordera», який розташовувався в зоні Cartizze, де 1918 р сім'єю Ветторетті були висаджені перші лози. Цю назву пагорб дістав через те, що в період збирання врожаю сюди злітається велика кількість дроздів («Tordo» — з італійської «дрізд»), щоб поласувати виноградом. Також «Tordera», так само називали годівниці для птахів, які відривати їх від поїдання врожаю. У володінні родини перебувають 65 га виноградників, які розташовані у 27 виробничих зонах Prosecco Superiore DOCG, а також у 15 муніципалітетах провінції Treviso.
Метод обрізання — Double-Arched Cane (подвійне аркове стебло). Використовується на всіх виноградниках. Цей метод призводить до кращого розкриття бруньок у центрі стебла, де вони часто можуть не розкриватися. Тільки ручне збирання винограду. Найвіддаленіший виноградник розташований не більш ніж за 20 км від виноробні. Використання сульфітів зведене до мінімуму — менше, ніж допускається для ігристих вин категорії «Organic або Bio» (загальна максимальна допустимість для ігристих вин 235 мг/л, а для ігристих вин категорії «Органік або Біо» 117 мг/л)
«ALNE» — Виноградарська зона, її назва ототожнюється з «джерелом води» завдяки якому ця місцевість стала будинком перших поселень Відора
Характеристики | |
Країна | Італія |
Класифікація | DOC |
Сорт винограду | Глера |
Вміст цукру | Екстрасухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11.5% |
Вид | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Яскраво виражений фруктово-квітковий аромат з нотами зеленого яблука та груші на тлі тонів гліцинії і квітів ванілі |
Смак | Доволі свіжий, делікатна солодкість підкреслює фруктові ноти, добре збалансований. Посмак доволі тривалий. |
Гастрономічна поєднуваність | Аперитив. Ризото з морепродуктами, морська риба типу палтус, приготовлена на грилі або запечена. |
Температура подачі | 6-7 °C |