Віскі Mossburn Vintage Casks No8 Dufftown 10 Y.О. 0.7 л 46% [5060033847183] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити в Україні з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Запоріжжя, Львів | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Віскі Mossburn Vintage Casks No8 Dufftown 10 Y.О. 0.7 л 46% [5060033847183]

  • Бренд: Mossburn
  • В наявності
2 739 грн 2 599 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Mossburn Distillers Limited розташований в Джедбургу у Mossburn House Camptown. Компанія працює на британському ринку з 9 серпня 2013 року та працює над дистиляцією і змішуванням спиртних напоїв. Вона входить у групу компаній Marussia Beverages і є під керівництвом керівного директора Ніла Метисона (Neil Mathieson). Член журі, голова категорії International Spirits Challenge — одного з найбільш авторитетних, шанованих і впливових конкурсів у світі міцного алкоголю, Ніл Метисон уже понад 30 років працює у сфері міцного алкоголю.

Віскі Mossburn — віскі найвищої якості, спеціально відібрані на найбільш знакових винокурнях Шотландії і витримані на наших власних складах

Всі віскі розлиті в пляшки без барвників і холодної фільтрації

Характеристики
Країна Великобританія
Класифікація Scotch Whisky
Витримка 10 років
Об `єм 0.7 л
Міцність 46%
Вид Віскі односолодовий
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Приємного світло-бурштинового кольору
Аромат Букет насичений ароматами скошеного сіна, пікантного апельсинового мармеладу, солодких пластівців з нотами лісового горіха та легкої ванілі
Смак У смаку дубова ваніль, мандарин, імбир, підкреслені відтінками стиглого ячменю й ожинового варення. Посмак довгий, гіркувато-солодкий, злегка пряний.
Гастрономічна поєднуваність Добре поєднується з креветками або устрицями, сьомгою або лососем (копченим і солоним), стравою з м'яса та дичини, гірким шоколадом або десертом, фруктами та випічкою
Температура подачі 18 - 20°C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре