Вино Португалії Мадера біле Медіум Драй Henriques & Henriques 0,5 л [5601196017091] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Вино Португалії Мадера, Біле, Медіум Драй Henriques & Henriques 0, 5 л [5601196017091]

436 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Henriques&Henriques, Medium Dry — напівсуха мадера з вмістом цукру 78 г/л. Мадера виготовляється з винограду сорту Тінта Негра Моль, зібраного на плантаціях компанії Henriques&Henriques. Після винифікації на основі сучасних методів, вино витримувалося майже 3 роки в дубових бочках. Перед витримкою більшість молодих вин типу мадери проходять ""Eustufagem"". Цей процес складається зі зберігання вина впродовж 3 місяців у гарячому стані за температури 45 °C для того, щоб імітувати тривалі морські подорожі, які були частиною традиційного процесу старіння.

Компанія Henriques&Henriques — один із найбільших виробників мадери на португальському острові Мадейра, на ім'я якого й назване солодке кріплене вино. Сьогодні компанія має половину всіх наявних нагород у категорії кріплених вин на Мадейрі. Компанія Henriques&Henriques офіційно була створена 1850 року. Її засновником був Жуау Жуакім Енрікес (Joao Joachim Henriques). Свого часу компанія Henriques&Henriques постачала до царської Росії майже 76 тисяч пляшок мадери щорічно. Доставляють вино й у бочках.

Сьогодні компанія Енрікес і Енрікес має найбільшими висотними виноградниками на Мадейрі та постійно збільшує їхню площу. 1992 року компанія інвестувала 6 млн доларів у модернізацію й розширення виробництва. Була побудована винарня у Квінта Гранде з новітнім обладнанням для винифікації та пристроями "estufa" для нагрівання вина в сталевих чанах паром. Тут застосовуються найсучасніші технології для виробництва мадери, які дають нагоду регулювати рівень цукру для отримання різних типів вина. У поєднанні з багатовіковими традиціями це дає змогу створювати унікальні напої. Під час нагрівання вина в естуфах відбувається карамелізація цукру, розчиненого у вині, що допомагає молодим винам придбати особливий смак зрілих. Науково обґрунтована, технічно досконала сучасна технологія нагрівання вина дає змогу точно контролювати процес. Сьогодні виготовлення великих обсягів мадери було б просто неможливо без таких технологій. Процес бродіння мадери залежить від заданої температури та може тривати від 8 до 24 годин. Для напівсолодких вин бродіння триває приблизно три дні, для напівсухих — до 4 днів. Сухе вино ферментує 5-6 днів. Мадера обов'язково витримується в дубових бочках. У компанії є бочки для витримки віком понад сто років. Зазвичай купажовані вина витримуються 5, 10 і 15 років. Для традиційної мадери з винограду сорту Тінто Негра Моль витримка становить до 3 років. Зараз велика частина експорту компанії постачається до США, Канади, Британії, Німеччини, Швеції, Данії.

Характеристики
Виробник Henriques & Henriques
Країна Португалія
Регіон Дольчетто ді Догліані
Сорт винограду Тінта Негр
Вміст цукру Напівсухе
Колір Біле
Об `єм 0.5 л
Міцність 19%
Термін придатності Henriques-Henriques-Medium-Dry-5601196017091
Категорія Тихе

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари