Коньяк Remy Martin / Ремі Мартан VSOP, 40%, 0.05 л [30021662] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити в Україні з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Запоріжжя, Львів | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Коньяк Remy Martin / Ремі Мартан VSOP, 40%, 0.05 л [30021662]

359 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Історія всесвітньо відомого французького коньячного дому Rémy Martin охоплює три століття. З 1724 року Rémy Martin ставить перед собою єдину важливу мету: створювати шляхетний напій високої якості — коньяк. Фін Шампань (Fine Champagne), який народжується в самому серці виноробного регіону Коньяк. Для коньяку Фін Шампань змішують коньячні спирти, отримані з винограду двох найцінніших земель регіону Коньяк: (Grand Champagne) і Пті Шампань (Petit Champagne), водночас не менш ніж 50% спиртів купажу з Гранд Шампань.

Rémy Martin VSOP — досконала гармонія щільних і насичених відтінків стиглих фруктів із тонкими, ледь уловними нотками лакриці породжує складний, багатогранний букет цього легендарного коньяку. Rémy Martin VSOP складається з ексклюзивних коньячних спиртів, отриманих із винограду найбільш престижних земель регіону Коньяк: Гранд Шампань і Пті Шампань. Такі спирти славляться високим потенціалом до витримування та відомі під загальною назвою «коньяк Фін Шампань». Rémy Martin VSOP багатогранний, тому чудовий як у чистому вигляді, так і з льодом. Також він гармонійно вписується до складу різних коктейлів.

Характеристики
Виробник Remy Martin
Країна Франція
Регіон Коньяк
Сорт винограду Уні Блан, Коломбар, Фоль Бланш
Об `єм 0.05 л
Міцність 40%
Категорія Коньяк

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари