Саке Японії Akashi Sake Junmai Daiginjo Genshu Yamadanishik 0.3 л 16% [4970860775102]
- Бренд: Akashi-Tai
- Немає в наявності
1 169 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
1 169 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Історія сакеварного заводу «AKASHI SAKE» починається від 1886 року, коли родина Курамото оселилася в бухті Акасі префектури Хіого — одному з головних риболовецьких міст на заході Японії. Сьогодні Akashi-Tai — це японське сімейне підприємство, яке спеціалізується на виробництві саке преміумкласу.
Все саке Akashi-Tai виробляється вручну за традиційним методом. Все саке Akashi-Tai виробляється з використанням місцевих інгредієнтів найвищої якості.
Саке Akashi Tai Junmai Daiginjo Genshu і SHIRAUME GINJO UMESHU увійшли до Гіда "Найкращі вина та міцні алкогольні напої світу 2018" від Ultimate Beverage Challenge
Все саке Akashi-Tai виробляється вручну за традиційним методом. Все саке Akashi-Tai виробляється з використанням місцевих інгредієнтів найвищої якості.
Саке Akashi Tai Junmai Daiginjo Genshu і SHIRAUME GINJO UMESHU увійшли до Гіда "Найкращі вина та міцні алкогольні напої світу 2018" від Ultimate Beverage Challenge
Характеристики | |
Країна | Японія |
Об `єм | 0.3 л |
Міцність | 16% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Прозорого жовтувато-бурштинового кольору |
Аромат | Чітко виражені аромати дині, лимона, гіркого апельсина, зеленої трави та шавлії |
Гастрономічна поєднуваність | Чудово поєднується з тартаром з тунця з чилі, імбиром і кунжутом, маринованим восьминогом і салатом з кальмарів. Чудовим доповненням стане морський лящ, а також страви з білої смаженої риби. Свинячі медальйони з трюфельним соусом |
Температура подачі | Температура сервірування: 10-12 °C |