Вино Італії Castellani Chianti Classico Riserva DOCG Famiglia червоне сухе 0.75 л 13% [8002153222447]
- Бренд: Castellani
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Винарня Castellani була заснована наприкінці 19-го століття й офіційно зареєстрована 1903 року. Це сімейна виноробня, штаб-квартира якої розташувалася в Італії, в Pontedera, поблизу Пізи. У власності компанії виноградники в найпрестижніших районах Тоскани (К'янті, Комета, Монтепунчіано, Маремма). Також виробляються вина у Венето, Абруццо, Марке, Умбрія, Лаціо, Сицилія, Пулія.
У кожному регіоні побудовані виноробні, що дає змогу максимально швидко переробляти зібраний урожай, зберігаючи цілісність ягід, уникаючи транспортування. У компанії дуже розвинена внутрішня інфраструктура. Виноградники Castellani вже понад дев'ятнадцять років є екологічно чистими та не використовують інсектициди, пестициди, ГМО та інші шкідливі для природи та здоров'я людини хімічні засоби. Вина Castellani відзначені в більшості винних видань світу, як-от: Decanter, Gambero Rosso, Wine Spectator (91-92 бали) й ін, особливо в категорії Value for money і Best buy (найкраще співвідношення ціни та якості). Сьогодні високоякісні вина виробництва Кастеллані відправляють у 46 країн світу.
Chianti Classico Riserva — означає витримане к'янті з історичної зони виробництва. Це найвищий ступінь класифікації вин к'янті. Вино витримується в дубовій бочці мінімум 24 місяці, має добрий потенціал до подальшої витримки та є найкращим, що може народитися в К'янті.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Класифікація | DOCG |
Сорт винограду | Санджовезе |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Вино з яскравими, концентрованими ароматами стиглої вишні, сливи та спецій |
Смак | Об'ємне, соковите та гнучке в смаку, з м'якою текстурою, чудово збалансованою кислотністю і приємним довгим ягідно-пряним посмаком |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальне у поєднанні зі стравами з червоного м'яса на грилі, м'ясних закусок і твердих сирів. Декантирувати перед подаванням |
Температура подачі | 16-18 ºC |