Вино Chateau du Cornet Bordeaux Rouge AOC червоне сухе 0.75 л 11-14.5% [3176481021883]
- Бренд: Chateau du Cornet
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Сімейна компанія Cheval Quancard була створена у 1844 році П'єром Канкаром. Упродовж багатьох десятиліть компанія розвивалася під керівництвом спочатку П'єра, а потім його синів і онуків. Вони підшукували нові виноградники, вибирали найкращі сорти винограду, вивчали особливості теруару та його впливу на лозу для створення ідеальних бордоських вин.
Компанія є однією з провідних виноробних сімейних фірм у Бордо — лідером регіону Бордо, та представляє вина цього регіону в різних цінових сегментах і з різних субрегіонів Бордо.
Шеваль Канкар володіє 12 Шато, загальною площею 240.5 га в апеласьйонах: Медок, О-Медок, Сен-Есетф, Лаллан де Помероль, Сент-Емільйон, Прем'єр Кот де Бордо, Бордо Суперіор. Як негоціант представляє вина понад 20 малих шато Бордо. Компанія має сертифікат органічного процесу виробництва вин із 2007 року (для всіх своїх вин) і є однією з перших, яка отримала цей сертифікат серед компаній Бордо. Кредо компанії: "Бордо у всьому його розмаїтті". Цінності, які компанія просувала, передаючи їх від покоління до покоління, досі залишаються непорушними та всіляко підтримуються — це досконалість, професійний підхід і відданість традиціям. Вина Шеваль Канкар мають безліч міжнародних нагород і оцінок. Символом компанії став кінь, яка символізує вірність (лояльність), мудрість і завоювання.
Витримується 12 місяців у дубових бочках.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Класифікація | AOC |
Сорт винограду | Каберне Совіньон |
Витримка | Витримане |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11-14.5% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Букет вина розкривається виразними ароматами темних ягід, відтінками ванілі, пікантними нотами тютюну та підліску |
Смак | Смак вина повний, округлий, з фруктовими тонами, м'якими танінами та пряним присмаком |
Гастрономічна поєднуваність | Вино стане прекрасним супроводом для страв з червоного м'яса, зокрема м'яса, приготованого на грилі, для запеченої яловичої вирізки, тушкованого м'яса, м'ясних паштетів, пасти, сирів |
Температура подачі | 16-18 °C |