Вино Грузії Chateau Mukhrani Сапераві червоне сухе 0.75 л 12.5% [4860008470016]
- Бренд: Chateau Mukhrani
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Бренд Chateau Mukhrani був заснований на традиціях виноробства в області Мухрані, чия історія виноробства обчислюється тисячоліттям. У 1512 році цар Давид Картлійський подарував маєток Мухрані своєму братові князю Баграту. Відтоді до царського імені Багратіоні додався титул Мухран-Батоні. Історія виноробства в Шато Мухрані почалася у 1876 році, коли Іване Мухран-Батоні повернувся з Франції та вирішив ввести в Грузії поняття chateau.
Шато Мухрані розташоване в одному з наймальовничіших місць Східної Грузії, на рівнині між Кавказьким і Тріалетського гірськими хребтами, у басейнах річок Ксана й Арагві, всього за 35 км від Тбілісі. Виноградники господарства розташовані на найкращих ділянках цієї вишуканої землі. Це перший та єдиний воістину царський маєток, який поєднує виноградник, виноробню, палац і історію.
У 2003 році міжнародна група компаній Marussia Beverages спільно з грузинськими партнерами заснували компанію Chateau Mukhrani з наміром відродити колишню славу маєтку та відновити виробництво вин у Мухрані із застосуванням сучасних і традиційних технологій. Нове Шато Мухрані прагне створити сильний бренд, який гідно представить грузинські вина на міжнародному ринку.
Гармонійний симбіоз родючих ґрунтів та історії, традицій і сучасних технологій створив шедеври, які ми називаємо винами Chateau Mukhrani.
Характеристики | |
Країна | Грузія |
Сорт винограду | Сапераві |
Витримка | Без витримки |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12.5% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | З нотами чорних тутових ягід, чорної смородини та вишні |
Смак | З шовковистими танінами, отриманими в результаті витримки у дубових бочках, гарною збалансованістю і приємною гармонійною терпкістю |
Гастрономічна поєднуваність | Вино рекомендується подавати до страв з червоного м'яса та дичини, смаженої або тушкованої зі спеціями, а також до різних сортів сиру, овочів, шинки, соління і смажених соковитих м'ясних страв, із зеленню, грузинськими національними приправами та соусами, обов'язково з грузинським теплуватим лавашем. Чудово поєднується з гострими закусками, пряним або гострим м'ясом зі свіжими овочами |
Температура подачі | 14-15°C |