Вино François De Bovoy Rouge Sec червоне сухе 0.75 л 11% [3260570402285]
- Бренд: Francois de Bovoy
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Винний дім Поль Годіна (Paul Godinat) був заснований у Турені у 1919 році. Нинішній власник і президент компанії — Жан Поль Годіна — онук засновника компанії — почав осягати ази виноробства з раннього дитинства, спостерігаючи за роботою діда та батька. Сам він своє майбутнє з виноробством не пов'язував — мріяв стати лікарем, але доля розпорядилася інакше: він навчався у медичному коледжі, коли після тривалої хвороби помер його батько. Так, у 1980 році у віці 19 років, Жан Поль очолив сімейну компанію.
У 1996 році йому вдалося, обійшовши багатьох конкурентів, викупити виноградники кооперативу, що розорився, у Квінсі та Менету Салон. На сьогодні Винний дім Поль Годіна — велике господарство, що містить три дочірні компанії: Chais du Val de Loire — компанія, що має виноградники, Chais et Entrepôts de Touraine — завод для зберігання та виніфікації виноматеріалів та Les Caves de La Prêtrise (Кав де ля Претріз) — виробник вин найвищої якості, а також завод з виробництва вина наливом.
Виробник вин Кав де ля Претріз — постійний постачальник вин для загальної французької бази ресторанного бізнесу.
Попри те, що Поль Годіна є найбільшим виробником вина у регіоні, у компанії вже понад 90 років дбайливо зберігають сімейні традиції та душевне ставлення до справи.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Сорт винограду | Європейські сорти винограду |
Витримка | Без витримки |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Червоні ягоди |
Смак | Смак вина складається з тропічних фруктів, доповнених нюансами свіжоскошеної трави |
Гастрономічна поєднуваність | М'ясо на грилі, м'ясні делікатеси, сир |
Температура подачі | 14-16 °C |