Вино Франції, Tussock Jumper, Pinot Noir / Тассек Джампер, Піно Нуар, Червоне, Сухе, 12.5%, 0.187 л [3760204540418]
- Бренд: Tussock Jumper
- В наявності
139 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
139 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Виноград для Tussock Jumper Pinot Noir вирощують
на виноградниках, які розташовані на глинисто-вапнякових ґрунтах на Півдні
Франції. Піно Нуар в перекладі з французької означає «чорна шишка», оскільки
невеликі щільні кетяги цього винограду зовні нагадують шишки. Термін «піно
нуар» також використовується для позначення типу сепажних вин, тобто вин,
вироблених з одного сорту винограду.
Після збору урожаю, починається
процес холодної мацерації, який продовжується алкогольною ферментацією протягом
двох тижнів при контрольованій температурі. Перед розливом вино витримують
протягом 6-9 місяців.
Характеристики | |
Виробник | Wineforces S.A.R.L. |
Країна | Франція |
Регіон | Південний Захід Франції |
Сорт винограду | Піно Нуар |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.187 л |
Міцність | 12.5% |
Медалі | 2013 Best Value Vin de France Selection - Золота медаль; 2016 Best Value Vin de France Selection - Срібна медаль; 2016 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль; 2017 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль; 2022 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль |
Рейтинг | Wine Enthusiast (USA) |BEST BUY|- 88 балів |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Пластик |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Темно-рубіновий |
Аромат | Тони червоних та чорних ягід, ноти деревини, відтінки ванілі |
Смак | Збалансований, оксамитові таніни. Тривалий післясмак чорних фруктів |
Гастрономічна поєднуваність | Відмінно підійде до м'ясними закусками, м'яса на грилі, пряного стейку, ягнятина, баранина та закуски |
Температура подачі | 16-18ºC |
Рекомендовані товари