Вино Petrus Pomerol, червоне сухе 0.75 л, 13.5% [3147715090418] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Вино Petrus Pomerol, Червоне, сухе 0.75 л, 13.5% [3147715090418]

  • Бренд: Petrus
  • Немає в наявності
320 897 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Вино насиченого рубінового кольору з легким пурпурним відтінком. Вино характеризується прекрасною структурою й балансом, шовковистими танінами та тривалим післясмаком, у якому тонко уловлюються пряні нотки. Яскравий, спокусливий аромат розкривається ягідними тонами ожини, зрілої темної сливи, тонкими нотками ванілі та шоколаду.

Petrus легендарне вино. На його етикетці червоними літерами красується лише одне слово "Петрюс", жодних "Шато Петрюс", оскільки істинно великий лорд не потребує титулів. Доторкнутися до келиха Petrus — привілей, доступний лише обраним. Оточене магічним ореолом таємничості та найглибшої поваги, Petrus викликає такий попит, що ціна за пляшку вина гарного врожаю злітає до небес.

Характеристики
Виробник Petrus
Країна Франція
Регіон Померли
Класифікація Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)
Сорт винограду Мерло, Каберне Фран
Рік (вінтаж) 2004
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 13.5%
Розмірки 90 x 360 мм
Рейтинг RP-93, WS-93, WE-97
Вага 1.05 кг
Зрілість Для подальшого дозрівання
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Аромат Яскравий, спокусливий аромат розкривається ягідними тонами ожини, зрілої темної сливи, тонкими нотками ванілі і шоколаду
Смак Вино має прекрасну структурою і балансом, шовковистим танинами і тривалим післясмаком, в якому тонко уловлюються пряні нотки
Гастрономічна поєднуваність Прекрасно сочетается как с изысканными блюдами французской кухни, такими как: фуа-гра, трюфелями, белой телятиной, так и более простыми блюдами испанской и итальянской кухни: пастой, жарким по-неаполитански, цыпленком в хересе по-испански и другими. В качестве закусок идеально подойдет Горганзола и другие голубые сыры, а также пармская ветчина прошутто
Температура подачі 16-18 ºC

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре