Вино Німеччини, Tussock Jumper, Riesling / Тассек Джампер, Рислінг, Біле, Напівсолодке, 10.5%, 0.75 л [3760204540241]
- Бренд: Tussock Jumper
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Виноград для Tussock Jumper, Riesling
вирощують вздовж
знаменитої ріки Рейн в околицях Нірштайна, району з одним із найтепліших та
найсухіших кліматів Німеччини. Вцілому опадів випадає мало – літо тепле, а зима
м’яка. Грунт, який відрізняється високим вмістом мінералів, прогрівається
досить легко, чим забезпечує винам глибину та повнотілість.
Після
дуже тривалої фази дозрівання, відбирають та обережно пресують лише здоровий та
повністю зрілий виноград. Процес
ферментації проходить в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій
температурі для збереження природної фруктовності. Після ферментації, вино
витримують на дріжджовому осаді протягом 3 місяців, для надання вину необхідної
складності (технологія “sur-lie”).
Характеристики | |
Виробник | Wineforces S.A.R.L. |
Країна | Німеччина |
Регіон | Рейнхессен |
Сорт винограду | Рислінг |
Вміст цукру | Напівсолодке |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 10.5% |
Медалі | 2022 China Wine & Spirits Awards - подвійна Золота медаль |
Рейтинг | Wine Enthusiast (USA) - 87 балів |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Світло-солом’яний зі смарагдовими відблисками |
Аромат | Свіжий, відтінки лимона та дині |
Смак | Свіжий, чистий, стиглі фрукти в балансі з пряною кислотністю |
Гастрономічна поєднуваність | Риба, приготована на грилі, м’ясо птиці |
Температура подачі | 8-10 ° С |