Вино ігристе Грузії Khareba, Біле, Напівсухе, 0.75 л 12% [4860001191031]
- Бренд: Khareba
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Компанія «Виноробство Хареба» виробляє понад 30 різновидів вина: регіональні марки вин, вина витримані від 1 до 3 років у бочках із французького дуба, оригінальні столові, сухі та напівсухі ігристі, які зазнавали бродіння в пляшках і витримані не менш ніж 12 місяців, традиційні грузинські вина з квеврі. Пріоритетом компанії є виробництво натуральних вин із винограду, зібраного з 1500 га власних виноградників у Східній і Західній Грузії, відповідно до автентичних грузинських та сучасних європейських методів.
У Західній Грузії завод компанії «Виноробство Хареба» розташований у м. Терджола. Він обладнаний сучасними резервуарами для ферментації виноматеріалу, має свій підземний винний льох площею 900 кв. м. У Східній Грузії завод розташований у Вачнадзіані (Кахетія) і виробляє вино з 1957 року. Крім того, «Виноробство Хареба» витримує і зберігає понад 30 тисяч пляшок свого вина в унікальному тунелі завдовжки 7.5 кілометра у Кварелі, у регіоні Східної Грузії — Кахетії, який йде вглиб скельного масиву Головного Кавказького хребта, а температура в ньому цілий рік стабільно тримається в межах 10-11 °C.
Характеристики | |
Виробник | Khareba |
Країна | Грузія |
Регіон | Имеретия |
Сорт винограду | Цицка |
Витримка | До 1-го року |
Рік (вінтаж) | 2007 |
Вміст цукру | Напівсухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Зрілість | Пити |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Ніжний аромат білих квітів і молодих фруктів, посилений ароматом підсмаженого хліба |
Смак | Гармонійний смак |
Гастрономічна поєднуваність | Фрукти, десерти, устриці |
Температура подачі | Від +6 до +8 ° С |