Вино Hans Greyl Sauvignon Blanc рожеве напівсухе 12% 0.75 л [3263280120586]
- Бренд: Hans Greyl
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Французька компанія Les Grands Chais de France розширила свій асортимент лінійкою вин "Hans Greyl", виготовлених за спеціальним замовленням компанії в Новій Зеландії. У ній представлено свіжі фруктові вина, виготовлені з винограду, вирощеного в регіоні Мальборо.
"Ханс Грейл" Совіньйон блан — біле сухе вино, у смаку й ароматі якого переважають характерні для Совіньйон блан із Мальборо відтінки тропічних фруктів (манго, маракуї, гуави). Вино чудово поєднувати з морепродуктами, рибою, куркою, суші, літніми салатами, козячим сиром і овочами.
Les Grands Chais de France (GСF) — це група компаній, заснована в Петерсбасі 1979 року людиною на ім'я Джозеф Хелфріш (Joseph Helfrich). Основне місце розташування компаній — Vosges du Nord (на Півдні Франції). На сьогодні Ле Гран Ше де Франс — велика й успішна компанія, що виробляє якісне французьке вино й націлена, головно, на експорт (понад 70% продукції). GСF має виноградники в багатьох виноробних регіонах країни: Ельзас, Долина Луари, Бордо, Божоле й Лангедок-Руссільон.
Чудовою рисою компанії GСF є прагнення зберегти давні традиції, комбінуючи їх із нововведеннями у світі виноробства. Відбувається це завдяки багаторічному колосального досвіду понад 1200 працівників компанії. Річний обіг Les Grands Chais de France становить приблизно 700 мільйонів євро. Обсяг виробництва — майже 1 000 000 пляшок на день. Виробничі площі компанії займають 12.8 га.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Сорт винограду | Мерло |
Витримка | Без витримки |
Вміст цукру | Напівсухе |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Вино має освіжний аромат з домінувальними фруктово-ягідними відтінками та легкі квіткові нюанси |
Смак | Вино демонструє м'який, чистий смак з фруктово-мінеральними акцентами та легкою кислинкою у посмаку |
Гастрономічна поєднуваність | Вино складе ідеальне гастрономічне поєднання зі смаженою або запеченою рибою, морепродуктами, тушкованими овочами, пастою і свіжою випічкою, оливками та м'якими сирами |
Температура подачі | 12 °C |