Вино ігристе Австрії Schlumberger Gold, 11.5 %, Біле, Сухе, 0.75 л [90057977]
- Бренд: Schlumberger
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Винний дім Schlumberger — найстаріший виробник австрійського ігристого вина був заснований у 1842 році, його засновник Роберт Альвин Шлюмбергер. Сам майстер був родом з австрійського міста Гольдека, але потрапив до Франції й довгий час працював у місті Реймсі, створював прекрасне шампанське в льохах Ruinart Pere et Fils. В ті часи це господарство було одним із найвідоміших і найстаріших у Франції. Але все ж майстер вирішив повернутися на батьківщину та заснував винний дім Schlumberger.
Австрійське ігристе вино Schlumberger виготовляється у класичний спосіб, застосовуваний для створення напоїв такого типу, котрий називається — метод традиційної шампанізації. Виноград використовується тільки той, що вирощений і зібраний на території Австрії. Для збереження чудового смаку енологи винного дому Schlumberger дотримуються суворих пропорцій під час створення кюве. Адже саме він стає запорукою смаку майбутнього напою.
Характеристики | |
Виробник | Schlumberger |
Країна | Австрія |
Регіон | Відень (Vienna) |
Сорт винограду | Шардоне (Chardonnay), Вельшріслінг (Welschriesling), Вайсбургундер (Weissburgunder) |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11.5% |
Зрілість | Пити |
Категорія | Ігристе вино |
- Виробник: Schlumberger
- Країна: Австрія
- Сорт винограду: Вельшріслінг (Welschriesling), Шардоне (Chardonnay), Піно Блан (Pinot Blanc)
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11.5%
- Категорія: Ігристе вино
- Пакування: В коробці
- Колір (опис): Ігристе вино демонструє світло-золотистий колір з тонким перляжем.
- Аромат: Освіжаючий аромат з домінуючими відтінками білого персика, абрикоса, мінералів і весняних квітів
- Смак: Чарує м'яким, чистим смаком з фруктово-мінеральними акцентами і тонкої кислинкою в сухому послевкусии
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується подавати до домашньої птиці, закусок, шляхетної рибі (лосось) або до легким солодким десертів.
- Температура подачі: 8-10 ° С