Вино ігристе Австрії Schlumberger Gruner Veltliner Classic (у подарунковій коробці), Біле, Сухе, 0.75л, 12% (90383410)
- Бренд: Schlumberger
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
За понад півтора століття свого існування компанія Schlumberger AG перетворилася на найбільшого австрійського виробника й експортера спиртних напоїв преміумкласу. Компанія входить у десятку найкращих виробників ігристих вин традиційним способом у світі. (Поряд з Vranken Pommery Monopole, LANSON-BCC, LVMH, Schloss Wachenheim AG, Rotkäppchen-Mumm Sektkellereien GmbH, Freixenet, Henkell&Co, Codorníu, Champagne Nicolas Feuillatte)
Спеціальний добір австрійських вин і використання традиційного методу гарантують високий рівень смакових якостей. У виробництві Шлюмбергер, особливу увагу приділяють забезпеченню високого рівня якості, починаючи із суворого та ретельного добору винограду.
Вино виробляється з традиційних сортів винограду, вирощених на австрійських виноградниках Відня, Нижньої Австрії й Бургенланда. Розливається Schlumberger витримується в знаменитих льохах Schlumberger, в одному з найкращих районів Відня Деблінгу, у найстаршій австрійській виноробні Schlumberger-Kellerei, що є на цьому місці понад 300 років.
Характеристики | |
Країна | Австрія |
Класифікація | PDO |
Сорт винограду | Грюнер Вельтлінер |
Витримка | Витримане |
Вміст цукру | Брют |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Вид | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | з фруктовими ароматами грейпфрута, лайма, груші та відтінками білого перцю |
Смак | У смаку благородне, освіжне, з довгим виразним посмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Грюнер вельтлінер - одне з тих білих вин, які подають до м'яса. Традиційний варіант - це, звісно, телячий шніцель у супроводі неодмінного картопляного салату та лимона. Але також, завдяки гарній кислотності та пряності, грюнер чудово зіграє з куркою, індичкою, свининою, омлетами, рибою на грилі, анчоусами та практично всіма овочами, включно зі спаржею. Він прекрасно витримує натиск великої кількості спецій, зокрема і змішаних, і дійсно гострих, як-от каррі |
Температура подачі | 8-10 °С |