Вино Іспанії, Tussock Jumper, Monastlell Organic / Тассек Джампер, Монастрель Огранік, Червоне, Сухе, 14%, 0.75 л [3760204540364]
- Бренд: Tussock Jumper
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Вино
Tussock Jumper Monastrell Organic виготовляється з винограду сорту Монастрель, який
вирощується за дотриманням органічних стандартів та методів. Виноградники
розташовані на Північному Сході Іспанії, а виноград збирають лише з органічно
сертифікованих лоз, яким майже 25 років. Процес виробництва вина починається у
жовтні. Перед розливом вино витримують 6 місяців в американських дубових
бочках.
До
речі, у квітні 2017 року Еurostat опублікував дані про площі виноградників в
країнах ЄС. На першому місці з 941 154 гектарами знаходиться Іспанія. Дивно
також те, що виділений статистиками найбільший регіон теж виявився іспанським:
це комуна Castilla-La Mancha з 434 тис. га, що становить 14% від загальної
площі виноградників ЄС.
Характеристики | |
Виробник | Wineforces S.A.R. L. |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | Монастрель |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Медалі | 2014 Mundus Vini Biofach - Золота медаль; 2018 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль; 2019 Gilbert & Gaillard - Золота медаль |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичено-вишневий |
Аромат | Яскраві ноти чорниці в поєднанні з відтінками солодких спецій |
Смак | Збалансований, фруктовий, таніни округлі, приємний післясмак |
Гастрономічна поєднуваність | Відмінно підійде до страв середземноморської кухні, біле м’ясо, риба, паста та різноманітні сири |
Температура подачі | 16-18°С |
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 2 місяці в бочках з американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Пурпурно - червоний, помітна фіолетова окантовка
- Аромат: Мощный, интенсивный, с выраженными тонами спелых красных фруктов, переспелой ежевики, шоколада, фиалки и тимьяна.
- Смак: Збалансований, елегантний, з м'якими приємними танінами. Переважають темні фрукти та ягоди. Шовковистий приємний післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується для супроводу до тушкованого м'яса, легких м'ясних страв, болоньєзе або карбонарі, до страв з рису, середземноморських салатів, напівкопчених сирів.
- Температура подачі: 12-15 °C
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Макабео, Шардоне, Мускат
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Лимонно-жовтий колір з інтенсивними зеленуватими відблисками. Дуже яскравий і різкий.
- Аромат: Вино має свіжий і яскравий аромат з нотами зеленого яблука, ананаса, цитрусових і білих квітів.
- Смак: Вино має чудовий виразним фруктовим смаком з хорошим балансом свіжості і солодощі. Післясмак - стійке і тривале.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним аперитивом, чудово поєднується з морепродуктами, рибними стравами і білим м'ясом.
- Температура подачі: 8-10°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 2 місяці в бочках з американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: 2020 - Mundus Vini Biofach - Золота медаль; 2019 - Mundus Vini Biofach - Золота медаль; 2017 - Mundus Vini Biofach - Золота медаль
- Рейтинг: 2020 - Decanter - 90 Балів; 2020 - Wine Spectator - 90 Балів; 2019 - Wine Enthusiast- 90 Балів; 2018 - Wine Spectator - 90 Балів; 2017 - Guia Peñin - 90 Балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темно-вишневий з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Чистий, запашний аромат спецій, фіалки і чорниці.
- Смак: Вино має гладку текстуру, присутні ноти соковитих фруктів з м'якими танинами. Смак збалансований з хорошою кислотністю і чистим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалою парою до середземноморських салатів, пасти, Рибе з білого м'яса, різних сирів і закусок.
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Португалія
- Регіон: Алентежу
- Сорт винограду: Арагонеж, Турига Насьональ
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Рейтинг: Wine Spectator (USA) - 85 балів
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Рубіново-червоний
- Аромат: Відтінки білих квітів та домінуючі ноти деревини
- Смак: Збалансований, фруктовий, округлі таніни, ноти кокосу та шоколаду. В післясмаку відчуваються фрукти в поєднанні зі спеціями
- Гастрономічна поєднуваність: М'ясо, м'які сири і паста
- Температура подачі: 16-18°С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Валенсія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Москато
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Рожеве
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11%
- Рейтинг: Wine Enthusist (USA) - 85 балів
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Яскраво-рожевий з перламутровими відблисками
- Аромат: Солодкі ноти полуниці та квітів апельсинового дерева
- Смак: Збалансований, освіжаючий. Післясмак стиглих червоних ягід
- Гастрономічна поєднуваність: Салати, фрукти, десерти. Ідеально в якості аперитиву.
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R. L.
- Країна: Італія
- Регіон: Західна Сицилія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: 2019 Gilbert & Gaillard - Золота медаль
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Фіолетово-червоний
- Аромат: Домінують фруктово-ягідні ноти
- Смак: Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить блюда з червоного м'яса і сири
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Bodegas Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Медалі: James Suckling - 2020 - 90 балів
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Біле із зеленуватими відтінками
- Аромат: Інтенсивний з нотками овочів та ароматами тропічних фруктів, типовими для цього сорту, мінеральний відтінок
- Смак: Повнотілий, з нотами зрілих тропічних фруктів та збалансованим сухим після смаком
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить для супроводу всіх видів риби та молюсків, а також страв з рису та пасти. Він також ідеально підходить як самостійна закуска, аперитив.
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
- Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
- Температура подачі: 18ºC
- Виробник: Wineforces S.A.R. L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія-Леон
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Складний, домінуючі відтінки стиглих ягід, відтінки лакриці
- Смак: Збалансований, таніни виражені, відтінки червоних фруктів, вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, сир
- Температура подачі: 17-18ºC
- Виробник: Codorníu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Темпранільйо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Вишнево-червоний з фіолетовими відблисками
- Аромат: Інтенсивний з нотами чорних фруктів та спецій
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з білим та червоним мясом, дичиною
- Температура подачі: 16-18°C