Вино Італії Antica Cantina Boido Нера дАвола Терре Сициліане IGT Сухе,Червоне, 12% 0.75 л [8003822007594]
- Бренд: Antica Cantina Boido
- Немає в наявності
174 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
174 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | Antica Cantina Boido |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Сорт винограду | Неро д'Авола |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Категорія | Тихе |
Рекомендовані товари
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Негроамаро
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 12%
- Особливості: Виноградники знаходяться в серці так званої землі "terra rossa" (червона грунт). Збір винограду проходить на другий і третій тижні вересня.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Пурпурно-червоний з темно-фіолетовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, фруктовий з нотами чорної смородини, вишні, диких ягід, трохи відчуваються прянощі (чебрець) і кремній.
- Смак: М'який і збалансований, з приємними округлими танинами, ніжним, але злегка гострим (специфічність даного сорту) і довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується з першими стравами, усіма видами м'ясних страв і зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Абруццо
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Рік (вінтаж): 2014
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат сливи і вишні з нотками розмарину і ванілі.
- Смак: Вино повнотіле, м'яке, Пітко, смак добре збалансований.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальною парою стане гостра салямі, паста і зрілі сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Marchesi Bassini
- Країна: Італія
- Регіон: Монтепунчіано
- Класифікація: DOCG
- Сорт винограду: Пруньоло Джентіле (клон Санджовезе), Канайоло, маммола
- Витримка: 24 місяці в величезних дубових бочках, 6 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2013
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): Інтенсивний рубіновий
- Аромат: Чудовий букет з елегантних нот ванілі і недозрілий (трохи гіркою) вишні.
- Смак: Сухий, повнотіла, багатий, гладкий і видатний смак, з помірною кислотністю і збалансованими танинами. Вино вишукане і складне.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується зі смаженою червоним м'ясом, дичиною, качкою, сирами.
- Температура подачі: Рекомендується декантирувати перед подачею. 17-18 ° C
- Виробник: Castello di Lozzolo
- Країна: Італія
- Регіон: Сицилія
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Витримка: Немає
- Рік (вінтаж): 2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Термін придатності: Castelmarco-Terre-Siciliane-Nero-Davola-8005890800756
- Зрілість: Пити, можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Рубіново-червоний з гранатовими відтінками
- Аромат: Багатий, свіжих аромат сушених лісових ягід, вишні, чорної смородини і прянощів.
- Смак: Сухий, з хорошим тілом, з гармонійними і бархатистими танинами
- Гастрономічна поєднуваність: Добре поєднується з білим м'ясом, смаженою м'ясним стравами, фондю.
- Температура подачі: 16-18 ° C