Вино Італії Marchesi Bassini Chianti Classico DOCG, Toscana, 13, 0%, Червоне, Сухе, 0.75 л. [8002153215852]
- Бренд: Marchesi Bassini
- Немає в наявності
779 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
779 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | Marchesi Bassini |
Країна | Італія |
Регіон | К'янті |
Класифікація | DOCG |
Сорт винограду | Санджовезе 100% |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Рубіновий з пурпуровими отбліскамі |
Аромат | Інтенсивний переважаючий аромат стиглих фруктів, з легкими відтінками спецій (ваніль і кориця). |
Смак | М'який, але насичений, з відмінним балансом кислотності, алкоголю і танінів, типовою свіжістю Санджовезе. |
Гастрономічна поєднуваність | Прекрасно поєднується зі стравами з червоного м'яса, дичиною, напів-витриманими сирами. |
Температура подачі | 17-18 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло, Карменер
- Витримка: 12-14 місяців в 225-літрових баррелях і мінімум 12 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2015
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Особливості: Вік виноградних лоз - 10-20 років. Виноград збирають вручну у вересні, жовтні.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 10 років.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий червоний колір
- Аромат: Має широкий і заманливий аромат з інтенсивними нотами тютюну, ванілі і какао.
- Смак: Ідеальний баланс м'якості і кислотності з бархатистими і солодкими танинами і елегантністю, характерною для цих сортів винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з червоним м'ясом, птицею, смаженим, тушкованим м'ясом, дичиною і витриманими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Marchesi Bassini
- Країна: Італія
- Регіон: Скансано
- Класифікація: DOCG
- Сорт винограду: Санджовезе, Аліканте, Чільеджоло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Рубіновий з пурпуровими відблисками
- Аромат: Багатий і глибокий, з фруктовими, квітковими і пряними відтінками.
- Смак: Насичений і добре збалансований, з елегантними танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Добре поєднується зі стравами з червоного м'яса і дичини, різними пастами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Castello di Lozzolo
- Країна: Італія
- Сорт винограду: 90% Санджовезе, 10% Канайоло
- Витримка: Немає
- Рік (вінтаж): 2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний рубіново-червоний
- Аромат: Тонкий фруктовий квітковий аромат з нотами вишні, ожини
- Смак: Сухий, з приємною кислотністю, насичений і складний, мінеральний і елегантний.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальна пара до страв з червоного м'яса, домашньої птиці, смаженого і тушкованого м'яса, дичини і зрілим сирам.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло, Карменер
- Витримка: 12-14 місяців в 225-літрових баррелях і мінімум 12 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2019
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Особливості: Вік виноградних лоз - 10-20 років. Виноград збирають вручну у вересні, жовтні.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 10 років.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий червоний колір
- Аромат: Має широкий і заманливий аромат з інтенсивними нотами тютюну, ванілі і какао.
- Смак: Ідеальний баланс м'якості і кислотності з бархатистими і солодкими танинами і елегантністю, характерною для цих сортів винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з червоним м'ясом, птицею, смаженим, тушкованим м'ясом, дичиною і витриманими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C