Вино Италии Masseria Pietrosa Primitivo Rosato / Массерия Пьетроза Примитиво Розато, Рожеве, Сухе, 0.75 л [8023354024067]
- Бренд: San Marzano
- В наявності
553 грн 499 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | San Marzano |
Країна | Італія |
Регіон | Апулія |
Класифікація | |
Сорт винограду | Примітиву |
Витримка | |
Рік (вінтаж) | |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | З нотами стиглої малини, вишень і дрібної полуниці |
Смак | Інтенсивний, збалансований, з відтінками червоних ягід, пряними штрихами кориці і білого перцю |
Температура подачі | 8-12 ° С |
Рекомендовані товари
- Виробник: San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Витримка: 12 місяців в бочках з французького і кавказького дуба
- Рік (вінтаж): 2012
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий, фіолетово-червоний.
- Аромат: Складний з нотками спецій, ягід і вишневого джему.
- Смак: Повнотіле вино з м'яким і збалансованим смаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально доповнить червоне м'ясо, дичину, пряні перші страви і сир Пекоріно.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Негроамаро
- Рік (вінтаж): 2016
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий, пурпурно-червоний з темно-фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний, стійкий аромат чорної смородини, диких фруктів з нотками чебрецю і чебрецю.
- Смак: Повнотіле вино з м'яким, збалансованим смаком і довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить пряні перші страви, всі види м'ясних страв і зрілі сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Примітиву
- Рік (вінтаж): 2016
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивні аромати сливи, вишні і спецій, з ноками розмарину і ванілі.
- Смак: Вино повнотіле, пітокое і м'яке.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно пдоходіт до пряним перших страв, червоного м'яса, дичини і зрілим сирам.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло, Карменер
- Витримка: 12-14 місяців в 225-літрових баррелях і мінімум 12 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2015
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Особливості: Вік виноградних лоз - 10-20 років. Виноград збирають вручну у вересні, жовтні.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 10 років.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий червоний колір
- Аромат: Має широкий і заманливий аромат з інтенсивними нотами тютюну, ванілі і какао.
- Смак: Ідеальний баланс м'якості і кислотності з бархатистими і солодкими танинами і елегантністю, характерною для цих сортів винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з червоним м'ясом, птицею, смаженим, тушкованим м'ясом, дичиною і витриманими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло, Карменер
- Витримка: 12-14 місяців в 225-літрових баррелях і мінімум 12 місяців в пляшці
- Рік (вінтаж): 2019
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Особливості: Вік виноградних лоз - 10-20 років. Виноград збирають вручну у вересні, жовтні.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 10 років.
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий червоний колір
- Аромат: Має широкий і заманливий аромат з інтенсивними нотами тютюну, ванілі і какао.
- Смак: Ідеальний баланс м'якості і кислотності з бархатистими і солодкими танинами і елегантністю, характерною для цих сортів винограду.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з червоним м'ясом, птицею, смаженим, тушкованим м'ясом, дичиною і витриманими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C