Вино Італії Piera Martellozzo, Pietra di Pinot Grigio Blush, Tre Venezie IGT, 12%, Рожеве, Сухе, 0.7 [8000468984555]
- Бренд: Piera
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Виноград для П’єтра Ді Піно Гріджо Блаш піддають легкому віджиму, а потім холодній мацерації зі шкірками шкіркою при температурі 8°C для отримання кольору та ароматики. Вино витримують на осаді до весни, при температурі 12-13°C, для отримання більш м’якої та повної структури. Збір урожаю починається в кінці вересня.
Починаючи з 1899 року, у маєтку Падуя, історія компанії Piera 1899 передавалася в родині з покоління в покоління, від батька до дочки, які знову й знову проривалися через нові кордони. Заснована її дідом Джованні, розроблена її батьком Маріо, Piera 1899 зобов'язана своїй репутації як в Італії, так і за кордоном П'єрі Мартеллоццо, яка рішуче та водночас м'яко дала своє ім'я бренда і понад двадцять п'ять років успішно ним керує.
У Сан-Квірино в провінції Порденоне, на північному сході Італії, Piera 1899 вибрала Фріулі-Грав як батьківщину. Гори на півночі захищають землю від найхолодніших вітрів, а ось Адріатичне море з іншого боку, на півдні, пом'якшує температури, сприяючи створенню мікроклімату, який особливо добре підходить для виноградників.
Просочена новаторським духом, який випереджає свій час, фірма успішно завоювала свою головну роль в італійському винному сценарії, часто передбачаючи тенденції й вибираючи свій власний шлях до якості, що виходить за рамки моди. В останні роки Piera 1899 зміцнила своє коріння і стала еталоном як в Італії, так і за кордоном, маючи великий попит на ринках США й Північної Європи.
Дотримуючись традицій і дивлячись у майбутнє, Piera 1899 завжди прагнула до єдиної мети: отримання найвищої якості вин, які приємно пити, які добре поєднуються з різними харчовими продуктами й можуть конкурувати з найбільшими винними традиціями світу.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Регіон | Делле Венеціе |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Піно Гріджо |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Світло-мідний, з ніжно-рожевими відблисками |
Аромат | Складний, свіжий, з нотами апельсинового цвіту, маргаритки, білої гліцинії, що переходять в нюанси абрикосу, груші, білої дині та жовтого персика |
Смак | Солодкуватий, збалансований, цитрусовий |
Гастрономічна поєднуваність | Рибні страви, молюски, різотто та овочеві пироги |
Температура подачі | 8-10ºC |