Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, Selezione di Onedis Ribolla Gialla Spumante Millesimato, Friuli DOC, Біле, Сухе, 12%, 0.75л [8000468006868] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, Selezione di Onedis Ribolla Gialla Spumante Millesimato, Friuli DOC, Біле, Сухе, 12%, 0.75л [8000468006868]

  • Бренд: Piera
  • В наявності
870 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Онедіс Ріболла Джалла – захоплююче ігристе вино, виготовлене по методу Шарма. Виноград піддається делікатному пресу з подальшою природньою холодною декантацією сусла. Далі відбувається перший процес ферментації в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі 14-15°C. Наступна ферментація триває протягом 9 місяців при контрольованій температурі 13-14°C методом Шарма. Виробництво за таким методом, надає вину неймовірного перляжу.


Нагороди:

  • 2020 THE ITALIAN WINE COMPETITION DI CIVILTA DEL BERE BRONZE
  • 2020 LUCA MARONI 88 POINTS
  • 2020 ONAV VERONA- 22° SPARKLING WINE FESTIVAL 88 POINTS
  • 2019 DECANTER BRONZE
  • 2019 IWC BRONZE
  • 2019 DECANTER WORD WINE AWARDS BRONZE
  • 2019 MUNDUS VINI 87 POINTS
  • 2019 GILBERT & GAILLARD 90 POINTS
  • 2019 CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES SILVER
  • 2019 BELLAVITA AMSTERDAM 2 STARS
  • 2018 WABEL DRINK SUMMIT BEST IN SHOW
  • 2018 THE GLOBAL SPARKLING MASTERS SILVER
  • 2018 IWSC SILVER
  • 2018 IWC BRONZE
  • 2017 GILBERT & GAILLARD GOLD

Характеристики
Виробник Piera
Країна Італія
Регіон Фріулі
Класифікація DOC
Сорт винограду Ріболла Джалла
Вміст цукру Сухе
Колір Біле
Об `єм 0.75 л
Міцність 12%
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Блискучий солом’яно-жовтий зі стійким перляжем
Аромат Насичений, з відтінками яблука, персика та грейпфрута
Смак Свіжий, з цитрусовими та мінеральними нотами. Післясмак стійкий
Гастрономічна поєднуваність Рибні страви, біле м’ясо та овочі. Ідеальний аперитив
Температура подачі 8-10ºC

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре