Вино Італії San Leonardo Vette di San Leonardo 2019 IGT, Trentino Alto Adige, 12.5%, Біле, Сухе, 0.75 л [8032797775603]
- Бренд: San Leonardo
- Немає в наявності
956 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
956 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Вино Vette di San Leonardo получило свое название от могущественных вершин "vette", которые окружают виноградники, на которых оно родилось. Его характер отражает сложный комплекс минеральности и свежести, которые есть у этих гор.
_
Характеристики | |
Виробник | Tenuta San Leonardo |
Країна | Італія |
Регіон | Трентіно - Альто-Адідже |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Совіньон Блан |
Витримка | 5 місяців на осаді в чанах з нержавіючої сталі, з частим батоннажем. |
Рік (вінтаж) | 2019 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12.5% |
Медалі | WINE ADVOCATE - 89/100 DOCTOR WINE - 90/100 Veronelli - 90/100 Bibienda AIS - 4 Grappoli |
Особливості | Вік виноградних лоз 6-15 років. Виноград збирається вручну в вересні. |
Зрілість | Готово до вживання |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Солом'яний з зеленуватим відтінком |
Аромат | Фантастично ніжний і свіжий букет з характерними відтінками білого персика, зеленого перцю і приємною нотою шавлії, добре відчувається мінеральність. |
Смак | Освіжаючий, насичений і складний, з приємною кислотністю, явною мінеральної та елегантністю. |
Гастрономічна поєднуваність | Прекрасний аперитив, добре поєднується зі стравами з риби (на грилі, наприклад), білим м'ясом, м'ясних асорті і м'якими сирами. |
Температура подачі | 6-10 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Folonari
- Країна: Італія
- Регіон: Венето, Венеція
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Гарганега 60%, Треббьяно 30%, Совіньон Блан 10%
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Ніжний, блідо-солом'яний
- Аромат: Легкий, приємний, з нотками яблука
- Смак: М'який, добре збалансований, з квітковими та медовими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до закусок, сирів, піці. Також відмінно підійде як аперитив
- Температура подачі: 8-10 ° С
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2011
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 WINE ADVOCATE - 93/100 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 95/100 ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Каберне Фран, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2010
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: WINE ADVOCATE - 95/100 DECANTER - 93/100 WINE SPECTATOR - 91/100 DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 94/100 ESPRESSO - 18/20
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2013
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 | JANCIS ROBINSON - 17/20 | WINE ADVOCATE - 93/100 | GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri | BIBENDA AIS - 5 Grappoli | VERONELLI - 95/100 | ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може додатково витримуватись більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2015
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 WINE ADVOCATE - 93/100 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 95/100 ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів
- Температура подачі: 16-18 ° C