Вино Італії Piera Martellozzo, Pietra di Pinot Grigio, Delle Venezie DOC, 12.0%, Біле, Сухе, 0.75 л [8000468000934]
- Бренд: Piera
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Починаючи з 1899 року, в маєтку Падуя, історія компанії Piera 1899 передавалася в родині з покоління в покоління, від батька до доньки, які знову та знову проривалися через нові кордони. Заснована її дідом Джованні, розроблена її батьком Маріо, Piera 1899 зобов'язана своїй репутації, як в Італії, так і за кордоном П'єрі Мартеллоццо, яка рішуче і в той же час м'яко, дала своє ім'я бренду, який процвітає під її керівництвом вже більш як двадцять п'ять років. В Сан-Квіріно в провінції Порденоне, на північному сході Італії, Piera 1899 вибрала Фріулі-Грав в якості батьківщини. Гори на півночі, захищають землю від холодних вітрів, а ось Адріатичне море з іншого боку, на півдні, пом'якшує температури, сприяючи створенню мікроклімату, який особливо добре підходить для виноградників. Наповнена новаторським духом випереджаючим свій час, фірма успішно отримала свою головну роль в італійському винному сценарії, часто передбачаючи тенденції та вибираючи свій власний шлях до якості, що виходить за рамки моди. В останні роки Piera 1899 зміцнила свої позиції та стала еталоном, як в Італії, так і за кордоном, користуючись великим попитом на ринках США та Північної Європи. Дотримуючись традицій та дивлячись в майбутнє, Piera 1899 завжди прагнула до єдиної мети: отримання найвищої якості вин, які приємно пити, які добре поєднуються з різними продуктами харчування та можуть скласти достойну конкуренцію винними традиціям світу.
Після збору урожаю в кінці серпня, виноград піддають легкому віджиму, а потім мацерації при температурі 17-18ºC зі шкірками для отримання кольору та ароматики. Далі вино витримують на осаді при температурі 12-13ºC до весни, для більш м’якої та складної структури.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Регіон | Делле Венеціе |
Класифікація | DOC |
Сорт винограду | Піно Гріджо |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Міцність | 12% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий солом’яно-жовтий |
Аромат | Елегантний, з відтінками флердоранжу, яблука, екзотичних фруктів |
Смак | Сухий, округлий, з приємною гірчинкою |
Гастрономічна поєднуваність | Біле м’ясо, м’які сири, основні страви під червоним соусом. |
Температура подачі | 8-10ºC |