Вино Італії Piera Martellozzo, Pietra di Sauvignon, Tre Venezie IGT, 12.0%, Біле, Сухе, 0.75 л [8000468004215]

Вино Італії Piera Martellozzo, Pietra di Sauvignon, Tre Venezie IGT, 12.0%, Біле, Сухе, 0.75 л [8000468004215]

  • Бренд: Piera
  • В наявності
438 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Починаючи з 1899 року, в маєтку Падуя, історія компанії Piera 1899 передавалася в родині з покоління в покоління, від батька до доньки, які знову та знову проривалися через нові кордони. Заснована її дідом Джованні, розроблена її батьком Маріо, Piera 1899 зобов'язана своїй репутації, як в Італії, так і за кордоном П'єрі Мартеллоццо, яка рішуче і в той же час м'яко, дала своє ім'я бренду, який процвітає під її керівництвом вже більш як двадцять п'ять років. В Сан-Квіріно в провінції Порденоне, на північному сході Італії, Piera 1899 вибрала Фріулі-Грав в якості батьківщини. Гори на півночі, захищають землю від холодних вітрів, а ось Адріатичне море з іншого боку, на півдні, пом'якшує температури, сприяючи створенню мікроклімату, який особливо добре підходить для виноградників. Наповнена новаторським духом випереджаючим свій час, фірма успішно отримала свою головну роль в італійському винному сценарії, часто передбачаючи тенденції та вибираючи свій власний шлях до якості, що виходить за рамки моди. В останні роки Piera 1899 зміцнила свої позиції та стала еталоном, як в Італії, так і за кордоном, користуючись великим попитом на ринках США та Північної Європи. Дотримуючись традицій та дивлячись в майбутнє, Piera 1899 завжди прагнула до єдиної мети: отримання найвищої якості вин, які приємно пити, які добре поєднуються з різними продуктами харчування та можуть скласти достойну конкуренцію винними традиціям світу.

Виноград для виготовлення вина П’єтра Ді Совіньйон збирають на початку вересня, далі його піддають м’якому віджиму, після чого слідує процес кріомацерації протягом 12-14 годин для підсилення аромату вина. Необхідною температурою для ферментації є 17-18ºC. Дозріває вино на осаді близько 6 місяців при температурі 12-13ºC для опимізації «ароматної композиції».

Характеристики
Країна Італія
Регіон Тревенеціе
Класифікація IGT
Сорт винограду Совіньйон Блан
Колір Біле
Міцність 12%
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Яскравий солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками
Аромат Свіжий, ноти шавлії, перцю, соковитого абрикосу, грейпфрута.
Смак Привабливий, повний. Тривалий післясмак
Гастрономічна поєднуваність Рибні закуски, салати з молюсків, вишукані страви з риби, свіжа спаржа, вишукані страви з риби
Температура подачі 8-10ºC

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре