Вино Молдови Kvint, Merlot, 14, 2%, Червоне, Сухе, 0.75 л [4840709003492]
- Бренд: Kvint
- В наявності
332 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
332 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Свою історію Тираспольський винно-коньячний завод «KVINT» почав з 1897 року, коли був побудований і почав роботу очисний склад на Вокзальній вулиці, де з виноматеріалу, який здавали мешканці навколишніх селищ, готували сорокаградусну виноградну горілку. Виробництво Дивин (коньяків) почалося тут лише за чотири десятиліття після відкриття — перші коньячні спирти були закладені на витримку 1938-го року.
Характеристики | |
Виробник | Kvint |
Країна | Молдова |
Сорт винограду | Мерло |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14.2% |
Зрілість | Пити |
Категорія | Тихе вино |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Характерний ароматом фіалки і сап'яну |
Смак | Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим післясмак |
Гастрономічна поєднуваність | Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдавія
- Регіон: Придністров'я
- Витримка: 3 роки
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 40%
- Особливості: Дивин спеціального найменування кошерний
- Категорія: Коньяк
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
- Аромат: Складний квітковий букет з легкими тонами витримки
- Смак: Легкий, м'який із солодким присмаком і нотами сухофруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Приготовлено під контролем Союзу Ортодоксальних єврейських згромаджень м. Нью-Йорк (США), OU. має статус придатного до вживання на Великдень. Чудовий в чистому вигляді
- Температура подачі: 19-22 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.3%
- Особливості: Кошерне
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Багатогранний аромат червоних ягід і сап'яну
- Смак: Неповторний сортовий смак з легкими пасльоновими тонами
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Регіон: Кодру
- Сорт винограду: Совіньон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.2%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Має яскраво виражений аромат з тонами чорної смородини, стиглого агрусу і маракуї, доповнений відтінками грейпфрута і ананаса.
- Смак: Вино відрізняється насиченим, глибоким мінеральним смаком, тривалим присмак, який запам'ятовується
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з сирами, м'ясом птиці і рибними стравами.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.2%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Характерний ароматом фіалки і сап'яну
- Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Electio
- Країна: Молдова
- Регіон: Кодру
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.6%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Характерний аромат з квітковими відтінками
- Смак: Легка мінеральність і насичений смак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з сирами, м'ясом птиці і рибними стравами
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Et Cetera
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Багатий аромат, в якому домінує чорна вишня, з часом доповнюється нотами екзотичних спецій
- Смак: Смак повний, складний, з відтінками стиглих фруктів, шоколаду, ванілі і родзинок. М'які таніни підкреслюють гладкість смаку, плавно переходячи в тривалий присмак з відтінками витримки
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підходить до страв зі свинини і яловичини
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Et Cetera
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Совіньон Блан, Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Аромат стиглих фруктів і ягід
- Смак: Насичене, м'яке, з домінування фруктових відтінків
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з рибою, білим м'ясом, кроликом, крем-супами і твердими сирами
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.4%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Має делікатний букет з квітковими ароматами
- Смак: Елегантний смак і аромат вина підкорюють гармонією, грою відтінків білої і червоної смородини, тонів ківі, агрусу, маракуї, лайма і соковитого ананаса
- Температура подачі: 10-12 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Регіон: Придністров'я
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 16.0%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Яскраві тони чорносливу і джему з чорних ягід
- Смак: Має насичений, округлий смак з яскравими нотами чорної смородини
- Гастрономічна поєднуваність: Десерти, фрукти, солодощі
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Регіон: Кодру
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Рожеве
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.4%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Вино має аромат дозрілих ягід винограду
- Смак: Ніжний смак з нотами персика, абрикоса та чорної смородини плавно переходить в тривалий післясмак з відтінком лісових ягід
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з рибними стравами, морепродуктами, білим м'ясом під вершковим соусом, сирами і десертами
- Температура подачі: 10-12 ° C