Вино Odesos Мерло лімітована серія, червоне сухе 0.75 л 9.5-14% [4820186961096] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити в Україні з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Запоріжжя, Львів | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Вино Odesos Мерло лімітована серія, червоне сухе 0.75 л 9.5-14% [4820186961096]

229 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

City Winery Odesos — була створена у 2019 році. Ім'я винарні пов'язане з однією з версій походження назви міста, названого нібито на честь давньогрецької колонії Одессос, розташованої на узбережжі недалеко від сучасної «перлини біля моря». Сама винарня розташована в історичному центрі міста Одеси.

«Якість важливіша за обсяги» — така наша філософія. У нашому розумінні правильного виробництва, це класичні технології тисячоліття, які сплітаються зі знаннями, і можливості сучасності.

Хоч як банально звучить фраза «Вино створюють на винограднику», наш винороб приділяє особливу увагу виробництву вин з етапу розвитку винограду. Починаючи з першого обрізання лози, ми закладаємо основу майбутнього винограду, з дотриманням усіх агрономічних заходів для дотримання якості та здоров'я сировини. Збирання винограду починається за фактом настання його «фізіологічної зрілості». Звичайно, вміст цукру та кислоти у винограді важливий, але для нашого винороба важливіше мати стиглі таніни, насичені поліфеноли й антоціани (тіло, смак, структура та колір), і це саме те, що ми називаємо «фізіологічною зрілістю» винограду. Бренд Reikartz — це бренд однойменної мережі готелів.

Характеристики
Країна Україна
Сорт винограду Мерло
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 9.5-14%
Дегустаційні замітки
Аромат Аромат вишневої випічки, ванілі з корицею
Смак Смак стиглої вишні з ванільними нотками.
Гастрономічна поєднуваність страви з червоного м'яса, страви зі свинини, червоне в'ялене м'ясо
Температура подачі 18 ℃

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре