Вино Pierre Sparr Gewurztraminer Grande Reserve AOC Alsace біле напівсухе 0.75 л 11-14.5% [3263530001078]
- Бренд: Pierre Sparr
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія виноробного дому Pierre Sparr починається в 1680 році. Виноградники розташовані в самому серці Ельзасу, у Сіголсхаймі, Верхній Рейн. Площа власних виноградників 37 акрів, також компанія здійснює ретельний і суворий контроль на 370 акрах виноградників контрактних господарств, які дотримуються високих стандартів виноградарства виноробні Sparr. Середній вік ліз — 30-45 років. Винарня піклується про збереження рівноваги в природі, тому виноградники розвиваються в умовах довколишньої екосистеми, з мінімальним втручанням у її структуру, також на виноградниках не використовуються пестициди та гербіциди, а тільки органічні добрива.
Упродовж багатьох років виноробний дім Pierre Sparr веде сувору політику якості та вивчає різні чинники, які пов'язані з еволюцією, індивідуальністю й максимальною поєднуваністю кожного сорту винограду та теруару. Філософія виноробства від Pierre Sparr — це дотримання традицій та особистий контроль представників родини за кожним етапом виробництва вина — від збирання врожаю до виніфікації та розливу у пляшки.
Дім Pierre Sparr завжди демонструє своє шанобливе ставлення до традицій виноградарства та звертає пильну увагу на якість продукції, що випускається, завдяки якій підтримує свою високу репутацію й завойовує численні нагороди на різних національних і міжнародних змаганнях.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Регіон | Ельзас |
Класифікація | AOC |
Сорт винограду | Гевюрцтрамінер |
Вміст цукру | Напівсухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11-14.5% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Букет вина дуже вишуканий, наповнений тонами грейпфрута, лічі, манго, прянощів і маракуї. Аерація дає змогу проявити імбирні нотки |
Смак | Насичений смак. Вся палітра демонструє тони екзотичних фруктів - лічі та маракуї, а також імбирні та рожеві нюанси. Посмак приємний та тривалий |
Гастрономічна поєднуваність | Вино добре поєднується зі стравами індійської кухні, фуа-грою, качкою в апельсиново-імбирному соусі, десертами без шоколаду та сирами. Також подається як аперитив |
Температура подачі | 8-10 °C |