Вино Франції Pierre Sparr Pinot Gris Grande Reserve AOC Alsace біле сухе 0.75 л 11-14.5% [3263530001061]
- Бренд: Pierre Sparr
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія виноробного дому Pierre Sparr починається в 1680 році. Виноградники розташовані в самому серці Ельзасу, у Сіголсхаймі, Верхній Рейн. Площа власних виноградників 37 акрів, також компанія здійснює ретельний і суворий контроль на 370 акрах виноградників контрактних господарств, які дотримуються високих стандартів виноградарства виноробні Sparr. Середній вік ліз — 30-45 років. Винарня піклується про збереження рівноваги в природі, тому виноградники розвиваються в умовах довколишньої екосистеми, з мінімальним втручанням у її структуру, також на виноградниках не використовуються пестициди та гербіциди, а тільки органічні добрива.
Упродовж багатьох років виноробний дім Pierre Sparr веде сувору політику якості та вивчає різні чинники, які пов'язані з еволюцією, індивідуальністю й максимальною поєднуваністю кожного сорту винограду та теруару. Філософія виноробства від Pierre Sparr — це дотримання традицій та особистий контроль представників родини за кожним етапом виробництва вина — від збирання врожаю до виніфікації та розливу у пляшки. Дім Pierre Sparr завжди демонструє своє шанобливе ставлення до традицій виноградарства та звертає пильну увагу на якість продукції, що випускається, завдяки якій підтримує свою високу репутацію й завойовує численні нагороди на різних національних і міжнародних змаганнях.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Класифікація | AOC |
Сорт винограду | Піно Грі |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11-14.5% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Насичене ароматами фруктів, абрикоса, персика, що супроводжуються мінеральними нотами |
Смак | Благородне, багате, прекрасно збалансоване, з бентежною фруктовою свіжістю, фантастичною мінеральністю. і трохи димним, пряним посмаком |
Гастрономічна поєднуваність | Є чудовим аперитивом, воно прекрасно поєднується з креветками, рибою під соусом, копченим лососем, фуа-грою, білим м'ясом, теринами, грибами, сирами типу Tomme de Savoie, а також зі стравами азіатської кухні |
Температура подачі | 8-10 °C |