Вино Pirovano Terre Passeri Sangiovese Rubicone IGT червоне сухе 0.75 л 11% [8000013004738]
- Бренд: Pirovano
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія створення виноробного господарства Cantine Pirovano, на сьогодні одного з найбільших виробників Італії, бере свій початок у середині 19 століття, коли швець за професією Amadio Pirovano вирішив відкрити невеликий ресторанчик "Da Pirovano", у якому проводили час за келихом вина в основному дрібні підприємці, сільські господарники південної Італії, зокрема Апулії. Згодом керування рестораном перейшло його двом синам Антоніо й Костянтину, які відкрили біля ресторану готель, зробивши його досить успішним. У 80-х роках 19 століття вони почали розширювати спектр вин, що постачаються, залучивши нових дилерів з Абруццо і П'ємонту. Разом із роздрібною торгівлею почали гуртову торгівлю вином. З 1910 року спадкоємці компанії й далі розширяли сімейну справу, почавши невеликий кустарний розлив вина під назвою "Pirovano Antonio й сини". У 70-х роках минулого століття з покупкою виноградників Terre Bentivoglio Бентівольйо компанія була перейменована на Cantine Pirovano.
Маєток Terre Bentivoglio розміщується на давній землі в 90 га на пагорбах в Ольтрепо Павезе, у місті Санта-Джульєтта, на кордоні між Броні та Кастеджо. Виноградники є найціннішими активами сільськогосподарських земель Бентівольйо, завдяки праці ентузіастів і великій любові, яка пов'язує сім'ю Піровано з цією землею. У власності компанії є виноградники з усієї Італії: Венето, П'ємонті, Ломбардії, Емілії-Романьї, Абруццо, Сицилії й багатьох інших регіонів.
Здатність підвищувати та підкреслювати особливості та традиції території, з використанням сучасних науково-технічних знань досвідчених енологів і найвищих критеріїв якості — основні передумови амбітного проекту під назвою Кантіне Піровано. Сьогодні компанія переживає новий інноваційний етап розвитку, який призвів до глибоких перетворень і чималих поліпшень в зоні якості, з підвищенням різноманітності асортименту.
Вже понад сто років не змінюється основний принцип діяльності винарні Pirovano — пропонування своїм клієнтам найкращих вин із найсприятливіших виноробних регіонів Італії. Це гарантія для споживача, що кожне вино, відбиваючи найкращі характеристики теруару походження, виготовлене відповідно до суворих принципів, яких компанія неухильно дотримується у своїй роботі з 1910 року та сьогодні є одним із найбільших виробників Італії.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Регіон | Емілія |
Сорт винограду | Санджовезе |
Витримка | Без витримки |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Ванільний, м'який фруктовий |
Смак | Сухий, середньотілий |
Гастрономічна поєднуваність | Паста з соусом, червоне і біле м'ясо |
Температура подачі | 8-12 °C |