Купити онлайн вино Італії, Tussock Jumper, Nero d´Avola Organic / Тассек Джампер, Неро д’Авола Органік, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540029] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити з доставкою в Україні | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Вино Італії, Tussock Jumper, Nero d´Avola Organic / Тассек Джампер, Неро д’Авола Органік, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540029]

349 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Сицилія – найбільший острів у Середземному морі з багатою історією та нашаруванням різних культур. У виноробному світі, Сицилія відома виробництвом щедрих та яскравих вин сучасного стилю з автохтонних та міжнародних сортів, а також історичною Марсалою та десертними винами. В 2011 році для острова Сицилія була затверджена єдина зона виноробства – DOC Sicilia. Таким чином, Сицилія стала найбільшою контрольованою зоною в Італії.

Виноград Неро д’Авола, з якого виготовляють вино Tussock Jumper Nero dAvola, є одним з базових сортів винограду, для виробництва червоних та рожевих сицилійських вин. Середземноморське сонце та багаті кремнієм ґрунти, наповнюють силою кожну ягоду. Для того, щоб запобігти передчасній ферментації, виноград для Tussock Jumper Nero dAvola збирають вночі та залишають в охолоджуваних резервуарах.

Що означає «Organic»: при вирощуванні винограду та виробництві вина застосовуються типові органічні практики – суворі обмеження на хімічні пестициди та добрива, сувора заборона використання ГМО, обмеження на технологічні та харчові добавки.

Характеристики
Виробник Wineforces S.A.R.L.
Країна Італія
Регіон Західна Сицилія
Класифікація DOC
Сорт винограду Неро д'Авола
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 13.5%
Категорія Тихе вино
Пакування Скло
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Фіолетово-червоний
Аромат Домінують фруктово-ягідні ноти
Смак Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак
Гастрономічна поєднуваність Червоне м’ясо, паста, піца
Температура подачі 17-18 °C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари