Вино Італії, Tussock Jumper, Nero d´Avola Organic / Тассек Джампер, Неро д’Авола Органік, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540029]
- Бренд: Tussock Jumper
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Сицилія –
найбільший острів у Середземному морі з багатою історією та нашаруванням різних культур. У виноробному світі, Сицилія
відома виробництвом щедрих та яскравих вин сучасного стилю з автохтонних та
міжнародних сортів, а також історичною Марсалою та десертними винами. В 2011
році для острова Сицилія була затверджена єдина зона виноробства – DOC Sicilia. Таким чином, Сицилія стала
найбільшою контрольованою зоною в Італії.
Виноград Неро
д’Авола, з якого виготовляють вино Tussock
Jumper Nero d’Avola, є одним з базових сортів винограду,
для виробництва червоних та рожевих сицилійських вин. Середземноморське сонце
та багаті кремнієм ґрунти, наповнюють силою кожну ягоду. Для того, щоб
запобігти передчасній ферментації, виноград для Tussock Jumper Nero d’Avola збирають вночі та залишають в
охолоджуваних резервуарах.
Що означає «Organic»: при вирощуванні винограду та
виробництві вина застосовуються типові органічні практики – суворі обмеження на
хімічні пестициди та добрива, сувора заборона використання ГМО, обмеження на
технологічні та харчові добавки.
Характеристики | |
Виробник | Wineforces S.A.R.L. |
Країна | Італія |
Регіон | Західна Сицилія |
Класифікація | DOC |
Сорт винограду | Неро д'Авола |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13.5% |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Фіолетово-червоний |
Аромат | Домінують фруктово-ягідні ноти |
Смак | Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак |
Гастрономічна поєднуваність | Червоне м’ясо, паста, піца |
Температура подачі | 17-18 °C |