Віскі Amrut, Peated Indian / Амрут, Пітед Індіан, 46%, 0.05 л (в тубусі) [2117729177291]
- Бренд: Amrut
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Amrut, Peated Indian — односолодовий індійський віскі,
що не піддавався холодної фільтрації. Міцність
напою становить 46%. У виготовленні віскі використовувався добірний ячмінь,
вирощений у підніжжя Гімалаїв. Дистиляція невеликими партіями дозволила
зберегти натуральний аромат. "Амрут" витримували в американських
дубових бочках і бочках з-під бурбона, що додало напою чудове поєднання тонів
спецій і традиційних солодких фруктових ноток. Витримка проходила в унікальних
умовах тропічного клімату, на висоті 3 тисяч метрів над рівнем моря, в Бангалор
— індійському місті-садку.
Має
торф'яний, збалансований запах гіркоти та солодкуватий, доповнений тонами
лакриці, ірису та бурбону. Смак багатий, з нотами ячменю, відтінками лакриці та
бурбона. Посмак стійкий, з легкими вершковими нюансами та нотами ірисок.
Amrut Distilleries - це індійська компанія, яка почала
випускати перший односолодовий віскі в Індії. Заснована вона була у 1948 році у місті Бангалорі, у штаті Карнатака,
Індія. Бренд став відомий після того, як всесвітньо відомий знавець віскі Джим
Мюррей дав йому оцінку 82 зі 100 у 2005 та 2010 роках. Компанія Amrut розпочала свою
діяльність як постачальник спирту для місцевих виробників алкогольних напоїв. У
1982 році вони вирішили розширити свою діяльність і розпочати виробництво
власних алкогольних продуктів. Amrut Distilleries залишається однією з провідних індійських компаній з
виробництва алкогольних напоїв і продовжує прагнути високої якості та інновацій.
Характеристики | |
Виробник | Amrut Distilleries |
Країна | Індія |
Регіон | Карнатак |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | Не вказано |
Об `єм | 0.05 л |
Міцність | 46% |
Категорія | Віскі |
Пакування | В тубусі |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Золотисто-жовтий |
Аромат | Має торф'яний, збалансований аромат гіркоти та солодкуватий, доповнений тонами лакриці, ірису та бурбону |
Смак | Багатий, з нотами ячменю, відтінками лакриці і бурбона. Послевуксіе стійке, з легкими слівончнимі нюансами и нотами ірисок |
Гастрономічна поєднуваність | Можна подавати з льодом або в якості дижестива |
Температура подачі | 20–22 °С |