Вино Tarapaca Carmenere Leon de Tarapaca, червоне сухе 0.75 л, 13% [7804340902641] - купити в інтернет-магазині PROВИНО

Вино Tarapaca Carmenere Leon de Tarapaca, Червоне, сухе 0.75 л, 13% [7804340902641]

  • Бренд: Tarapaca
  • Немає в наявності
186 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Лінійку вин "Leon de Tarapaca" створено на знак визнання великих заслуг двічі президента Чилі Артуро Алессандрі на прізвисько "Лев Тарапака". Алессандрі, ще працюючи юристом, брав безпосередню участь у житті родини Завали — власників виноробні, яку згодом перейменували в Tarapaca. Він брав участь у процесі розлучення Антоніо Завали як адвокат його дружини, унаслідок якого все майно перейшло в руки сеньйори Завали.

"Leon de Tarapaca" Carmenere — ідеальне червоне вино в сучасному стилі з винограду сорту Карменер, який вирощують на виноградниках найкращої долини Чилі — Майпо. У виробництві цього вина багатовікові традиції поєднано із сучасними технологіями. Урожай збирають у квітні. Виноград піддають алкогольній ферментації впродовж 10 днів у резервуарах із неіржавної сталі за температури 28-30 °C. Після яблучно-молочного бродіння на шкірці 40% вина перед розливом у пляшки витримують у дубових діжках, освітлюють, стабілізують і здійснюють м'яку фільтрацію. Перед тим, як надійти у продаж, вино витримують ще 4 місяці в пляшках. Допускається невелике помутніння або осад, що не впливає на смакові якості вина.

Tarapaca — одне з найбільш значущих виноробних підприємств Чилі, що входить до числа основних представників виноробних господарств Нового Світу. Виноробню було засновано у 1874 році в долині Майпо біля підніжжя Анд. Це неймовірне місце, за версією журналу Decanter, "швидко стає однією з найвідоміших місцин Чилі з прохолодним кліматом і винами, виготовленими з урожаю з природних низькодохідних виноградників". У Tarapaca обов'язково відбирають найкращі сорти винограду, для яких підбирають правильний теруар, що разом із ретельним наглядом за процесом перетворення винограду у вино в результаті дає високоякісні, збалансовані та комплексні вина. Завдання виноробні — "виробляти високоякісні вина з чудовим балансом і смаковими властивостями". Щороку Tarapaca виробляє понад 13 мільйонів літрів вина. Середній вік лоз господарства становить 12-15 років. Після понад 100 років виробництва великих вин на внутрішньому ринку, в 1992 році Tarapaca почала експортувати вина, завойовуючи міжнародний ринок.

Сьогодні виноробня Tarapaca входить до винної групи Компаній VSPT, членами якої є й інші виноробні Аргентини й Чилі. VSPT — перша компанія на місцевому ринку та друга з експорту вин із Чилі.

Характеристики
Виробник Tarapaca
Країна Чилі
Регіон Майпо
Сорт винограду Карменер; Червоні сорти
Витримка 4 міс.
Рік (вінтаж) 2016
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 13%
Розмірки 300 х 80 х 80 мм
Вага 1.3 кг
Зрілість Пити
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Аромат
Смак
Гастрономічна поєднуваність
Температура подачі 16 - 18 ° C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари