Джин Christian Drouin Le Gin 0.7 л 42% [3297364270027] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити в Україні з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Запоріжжя, Львів | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Джин Christian Drouin Le Gin 0.7 л 42% [3297364270027]

1 510 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Le Gin – надзвичайно цікавий джин ручної роботи, створений Ґійомом Друен за допомогою методів змішування, розроблених для класичних міцних спиртних напоїв. Компанія Christian Drouin є одним з найвидатніших виробників кальвадос, тому не дивно, що в основі джину знаходиться дистилят з яблук. Він виготовляється шляхом перегонки сидру в трьох невеликих нормандських мідних перегінних кубах. До нього додаються дистиляти з ялівцю та інших ароматичних рослин, кожен з яких дистилюється окремо. Купажування в унікальних пропорціях надає джину чудовий баланс, витонченість і велику ароматичність.

Історія Christian Drouin почалась у 1960 році, коли Крістіан Друен-старший став володарем угідь Сент-Анн на Гонвільських пагорбах, поблизу Онфлера, що на півночі Франції, в Нормандії. На фермі були висаджені сидрові яблуні, тож Крістіана охопило бажання виробляти власний кальвадос. Крістіан був водночас суворим і заповзятливим: за допомогою П’єра Піве, ліцензованого дистилятора, добре відомого в північній частині Пеї-д’Ож, він витратив перші двадцять років на дистиляцію сидру власного виробництва. Отриманий кальвадос відставлявся для витримки в колишніх бочках з-під хересу, портвейну та кальвадосу.

У 1969 році Крістіан Друен-молодший уклав партнерство зі своїм батьком. Після цього він провів майже десять років за кордоном, вивчаючи можливі ринки збуту та отримуючи досвід, який згодом надав сімейному бізнесу міжнародної орієнтації. На фоні культури споживання молодого кальвадосу, Крістіан передбачав зовсім інше майбутнє для своїх спиртних напоїв. Він був зачарований мистецтвом витримки, і, користуючись запасами, виробленими його батьком, спеціалізувався на виробництві найрідкісніших і найстаріших кальвадосів, які незабаром доставляв у великі готелі та найкращі ресторани світу.

У 1991-92 роках, щоб задовольнити попит на вишуканий кальвадос, викликаний успіхом сімейної справи, виробництво перенесли на іншу ферму 17-го століття в Кудре-Рабю, поблизу Пон-л'Евек, в тій же Нормандії. У січні 2004 року до керівництва фірми прийшло третє покоління. Ґійом Друен здобув освіту інженера сільського господарства та винороба. Свої перші п’ять років у бізнесі, перш ніж перейти на керівництво виробництвом, він присвятив розвитку експорту. Сьогодні купажі кальвадосу все ще створюються спільно Гійомом і його батьком, Крістіаном Друеном-молодшим. На сьогодні Christian Drouin отримав 195 золотих медалей на конкурсах алкогольних напоїв, у тому числі звання найкращого європейського виробника алкогольних напоїв на International Wine & Spirit Competition у Лондоні в 2013 році.

Le Gin Для виготовлення джину використовується 30 сортів яблук і 8 трав (троянда, лимон, імбир, ваніль, кориця, мигдаль, крадамон, ялівець). Кожен інгредієнт перед купажуванням дистилюється окремо і змішується в пропорціях, унікальних для кожної партії. Троянда і лимон додають витонченість. Імбир, ваніль, кориця та мигдаль надають джину гладкість і пряність, а кардамон підсилює його округлість і фруктовість. Ялівець і яблука доповнюють один одного пряними або хрусткими нотами. Подавати в чистому вигляді або з тоніком, прикрасивши скибкою лимону.
Характеристики
Країна Франція
Регіон Нормандія
Класифікація Gin
Об `єм 0.7 л
Міцність 42%
Дегустаційні замітки
Аромат Запашний, делікатний, з яскравими яблучними тонами, відтінками троянди, лимону, ялівцю.
Смак Повний, фруктовий, з квітковими і ягідними відтінками малини та смородини, нюансами ванілі, імбиру, кардамону. В післясмаку відчуваються соковиті ноти яблучного пирога, желе з айви, ялівцю.
Гастрономічна поєднуваність Джин можна вживати у чистому вигляді, з льодом, у складі вишуканих класичних або авторських коктейлів.
Температура подачі 8-10°C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре