Ром Angostura 1824 / Ангостура 1824, 40%, 0.7 л (в тубусі) [0075496331952]
- Бренд: Angostura
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія Будинку Ангостура налічує майже 200 років. 1824 військовий лікар армії Симона Болівара — Йоганн Готліб Бенджамін Зігерт — розпочав виробництво лікарських, ароматичних бітерів за власними секретними рецептурами. На створення рецепта пішли роки, але результат був чудовим. Новий засіб допомагав ефективно боротися з черевним болем і розладами шлунка. Згодом ароматичні бітери Angostura стають улюбленим інгредієнтом для коктейлів з-поміж усіх барменів світу.
Сьогодні ром і бітери Angostura репрезентовані в 140 країнах світу та мають безліч нагород.
Характеристики | |
Виробник | House of Angostura |
Країна | Тринідад і Тобаго |
Класифікація | Витриманий ром |
Витримка | 12 років |
Колір | Темний |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Ром |
Пакування | В тубусі |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичено карамельний. |
Аромат | Поєднуються нотки ванілі, цедри апельсина, меду та родзинок. |
Смак | Потужний, але, водночас, м'який смак із хвилюючим, тривалим післясмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Ром рекомендують вживати у чистому вигляді, з льодом чи без. Він також є чудовим дижестивом. |
Температура подачі | 16-18 °С |
- Виробник: House of Angostura
- Країна: Тринідад і Тобаго
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Світло-коричневого із приємним золотавим відтінком.
- Аромат: Виражений аромат, наповнений тонами паленої карамелі, спецій та ванілі, яблучними нотками.
- Смак: Соковитим та м'яким смаком з відтінками пирога з фруктовими нотами та тривалим післясмаком. Це енергійний і водночас плавний напій.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром є ідеальною основою для коктейлів та змішаних напоїв. Він також є чудовим дижестивом.
- Температура подачі: 16-18 °С
1 759 грн1 559 грн
- Виробник: House of Angostura
- Країна: Тринідад і Тобаго
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 8 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: В тубусі
- Колір (опис): Золотисто-карамельний.
- Аромат: Складний аромат, що інтригує, з нотами кокосу, карамелі та ванілі.
- Смак: Поєднуються відтінки шоколаду, нуги, меду та мигдальної олії. Післясмак довгий, розкішний.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром рекомендують вживати у чистому вигляді, з льодом чи без. Він також є чудовим дижестивом.
- Температура подачі: 16-18 °С
8 589 грн8 399 грн
- Виробник: Zacapa Centenario
- Країна: Гватемала
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 25 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Подарункова упаковка
- Колір (опис): Золотисто-червоний.
- Аромат: Аромат рому демонструє ноти обпаленого дуба, карамелі, смажених горіхів, марципану та апельсинової цедри.
- Смак: М'який та солодкий смак рому наповнений відтінками шоколаду, сухофруктів та спецій, приємними нотами імбиру та манго.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром рекомендується вживати у чистому вигляді або з льодом. Можна використовувати для приготування коктейлів.
- Температура подачі: 18–20 °С
- Виробник: House of Angostura
- Країна: Тринідад і Тобаго
- Класифікація: Білий ром
- Витримка: 3 років
- Колір: Світлий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 37.5%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Чистий, прозорий.
- Аромат: Делікатний, з відтінками цитрусових та тропічних фруктів (банана).
- Смак: Приємним, характерним смаком з нотками ванілі, ніжних спецій та кокосового молока.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром ідеальний як дижестив, чудово підходить для виготовлення коктейлів.
- Температура подачі: 18–20 °С
- Виробник: House of Angostura
- Країна: Тринідад і Тобаго
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 7 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насиченого карамельно-коричневий.
- Аромат: Домінують відтінки кленового сиропу та шоколаду, присутні нотки легкої димності.
- Смак: Багатий, інтенсивний смак з тонами гострих спецій та тривалим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальна основа для коктейлів, ром також може вживатися в чистому вигляді як дижестив.
- Температура подачі: 16-18 °C
- Виробник: Brugal & Co
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 5-14 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темно-бурштинового з червоними відтінками.
- Аромат: Аромат рома раскрывается изысканными пряными нотами.
- Смак: Має м'який, пряний смак з витонченими деревними і горіховими відтінками і напрочуд довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Завдяки м'якому, солодкуватому смаку ром можна вживати як лонг-дрінк у чистому вигляді або з льодом. Також він прекрасно поєднується з соками та сиропами, ідеально підходить як база для коктейлів.
- Температура подачі: 20-22 °C
- Виробник: Die Distillerie
- Країна: Велика Британія
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 10 років
- Рік (вінтаж): 2008 р.
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 46%
- Пакування: Подарункова упаковка
- Колір (опис): Темно-бурштиновий.
- Аромат: Ароматні нотки дуба, кедра та ванілі, які супроводжуються ароматами тропічних фруктів, фундука та паленої олії.
- Смак: Виражений солодко-пряний смак з м'якими нотками хересу та ірису, і екзотичними виразними відтінками. М'який, складний та стійкий посмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний дижестив, прекрасно поєднується з м'ясними продуктами, морепродуктами та фруктами.
- Температура подачі: 18-20 °C