Саке ігристе Японії Akashi Junmai Ginjo Sparkling 0.3 л 7% [4970860772484]
- Бренд: Akashi
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія сакеварного заводу «AKASHI SAKE» починається з періоду Токугава (1600-1867), у бухті Акасі префектури Хего. Регіон славиться високоякісними морепродуктами, особливо морськими лящами й восьминогами. Але регіон також відомий і виробництвом саке, завдяки родючому ґрунту, ідеальному для вирощування рису та достатнім запасам унікальної джерельної води.
Сьогодні Akashi-Tai — це японське сімейне підприємство, яке спеціалізується на виробництві саке преміумкласу. Все саке Akashi-Tai виробляється вручну за традиційним методом. Все саке Akashi-Tai виробляється з використанням місцевих інгредієнтів найвищої якості. Це рис сорту Ямада Нісікі, вирощений у регіоні Хеого на північ від міста Акасі й унікальна джерельна вода префектури Хего.
Завод із виробництва саке Акасі 140 років був традиційним «кура» (сакекурня), який виробляв саке для місцевого населення. Це було до того моменту, поки президент компанії Кіміо Йоневаза (4-те покоління Курамото, що володіє заводом) не взяв у свої руки кермо влади й Акасі-Тай став високоякісним «кура».
Характеристики | |
Країна | Японія |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 7% |
Вид | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Чисті аромати з легкими відтінками цитрусових |
Смак | Смак добре збалансований, легкі фруктові ноти з відтінками цитрусових і дині, що призводить до свіжого й освіжного посмаку |
Гастрономічна поєднуваність | Прекрасний аперитив. Добре поєднується з легкими стравами, морепродуктами, м'якими сирами |
Температура подачі | 6 ºС - 8 ºС |