1+1 | Вино Іспанії, Ego Bodegas, El Goru / Его Бодегас, Ель Гору, Червоне, Сухе, 14%, 0.75 л [8437013527057]
- Бренд: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.
Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характеристики | |
Виробник | Ego Bodegas S. L. U. |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | Монастрель, Сіра, Пті Вердо |
Витримка | Витримується 4 місяці в американських дубових бочках. |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Медалі | 2019 – The Drink Business - Золотая медаль; 2018 - Cwwsc 2019 - Золотая Медаль |
Рейтинг | 2021 – Wine Enthusiast - 92 Балів; 2020 – Decanter - 92 Балів; 2020 - Wine Enthusiast - 91 Балів; 2019 – Decanter - 92 Балів; 2018 - James Suckling - 90 Балів |
Зрілість | Пити зараз, але можна витримувати. |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками. |
Аромат | Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю. |
Смак | Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів. |
Температура подачі | 12-15°C |