Вино Іспанії Ego Bodegas Fuerza (вит. 12 міс), DOP Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527033]
- Виробник: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.
Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характеристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOP |
Сорт винограду | 75% Монастрель, 25% Каберне Совіньон |
Витримка | 12 місяців в бочках з французького дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14.5% |
Медалі | CWWSC - 2014 року - Золота медаль 2017; Gilbert & Gaillard - 2013 - Золота медаль 2013; Gilbert & Gaillard - 2011 - Золота медаль 2014 |
Рейтинг | 2014 року - Gilbert & Gaillard. 92p 2016 року; 2014 року - Guía Peñín. 90 балів; 2013 - Wine Spectator. 90 балів; 2013 - Guía Peñín. 90 балів; 2011 - Guía Peñín. 90 балів |
Зрілість | Пити, але можна витримувати |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Пряні відтінки від витримки в бочці, з нотами гвоздики, багатими тонами джему з чорної смородини. |
Смак | Інтенсивний і насичений, з яскраво вираженими фруктовими нотами, нюансами пряного дуба, елегантними і зрілими танинами, з тривалим післясмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино чудово в парі з м'ясними стравами, дичиною, стейком на грилі. А також прекрасно доповнить копчене м'ясо, рагу, страви з рису, молодого ягняти, баранину. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Грасиана
- Витримка: 12 місяців в французьких (50%) і американських (50%) дубових барріках і, як мінімум, 6 місяців в пляшці.
- Міцність: 14%
- Медалі: Concurso International de Lyon - 2016 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Gilbert & Gaillard - 2016 - Золотая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2016 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2015 - Серебряная медаль; International Wine Guide - 2015 - Бронзовая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2014 - Серебряная медаль; Premios Zarcillo - 2013 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2013 - Серебряная медаль; Concurso International de Burdeos - 2013 - Бронзовая медаль; International Wine Guide - 2013 - Бронзовая медаль; Concurso International de Bruselas - 2012 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2012 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2012 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Bacchus - 2012 - Золотая медаль
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний рубіновий
- Аромат: У букеті присутні третинні аромати від витримки в дубі (ваніль, відтінки самого дуба), відтінки шкіри, вишні і сливи.
- Смак: Дуже елегантний і складний смак, збалансоване, складне вино, з інтенсивним післясмаком з нотами зацукрованих фруктів.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується для червоного м'яса, ігри, приправлених тушкованого м'яса і сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
- Витримка: 12 місяців в бочках з американського і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Gilbert & Gaillard 2013 - 2010 - Золота медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2011 - Золота медаль; Cwwsc 2017 - 2014 - Золота медаль
- Розмірки: 75 x 75 x 300 мм
- Рейтинг: 2009 - Guía Peñín - 90 балів; 2011 - Guía Peñín - 91 балів; 2014 року - Guía Peñín - 90 балів
- Вага: 1.15 кг
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний, вишнево-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Ніжний, фруктовий з нотами підсмажених тостів і легкими нюансами диму.
- Смак: Структурований, тонкий, відчуваються зрілі, апетитні і солодкі таніни.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до яловичини з грибами, м'яса зайця, куріпки, баранячої ніжці, ягняти, копченому і тушкованого м'яса. Вино чудово доповнено рис з м'ясом, тушкований хек, лосось, тріску і червоний тунець, баклажани з пармезаном та блакитний сир.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія, Приорат
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Гарнача 75%, Каріньян 25%
- Витримка: 18 місяців в бочках з французького дуба.
- Рік (вінтаж): 2013
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 15%
- Медалі: CINVE - 2017 - 2015 - Срібна медаль; DECANTER WORLD WINE AWARDS - 2017 - 2015 - Золота медаль
- Рейтинг: WINE SPECTATOR 2017 - 2013 - 92 бали
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий, густий темно-вишневий з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат сливи, з мінеральними і лакричними нотками, а також аромати ванілі, перцю і підсмажених тостів від станенія в дубі.
- Смак: Міцний, маслянійстий, зі зрілими танинами і стійким післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до рагу, витриманість сирів, іберійським ковбас, а також смаженого м'яса.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 12 місяців в бочках з американського і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Cwwsc - 2014 року - Золота медаль
- Рейтинг: 2014 року - Gilbert & Gaillard - 89 балів; 2014 року - Guia Peñin - 87 балів
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний, гранатовий.
- Аромат: Висока ароматична щільність, аромати чорних і червоних фруктів. Відслідковуються мінеральні риси, а також ваніль, спеції і тютюн, які надають особливий характер цього провину.
- Смак: Щільний, інтенсивний, хороший баланс кислотності, який додає смаку вина особливу свіжість. Довге мінеральне післясмак, з благородними відтінками деревини.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально підійде до тушкованих овочів і бобових, курячим супів і страв з білого м'яса, таким як індичка, ягня і свинина. Гарна пара для рису з кроликом, тушкованим м'ясом, іберійськими ковбасками і сирами середньої твердості.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель
- Витримка: 2 місяці в бочках з американського дуба
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Gilbert & Gaillard - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Gilbert & Gaillard 89 балів, Decanter 91 бал
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати
- Колір (опис): Темно-вишневий з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Чистий, запашний аромат спецій, фіалки і чорниці.
- Смак: Вино має гладку текстуру, присутні ноти соковитих фруктів з м'якими танинами. Смак збалансований з хорошою кислотністю і чистим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалою парою до середземноморських салатів, пасти, Рибе з білого м'яса, різних сирів і закусок.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Vinos De La Luz
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільо
- Витримка: 12 місяців
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Аромат: Аромат чорних ягід, спецій, нотки шкіри і чорного дерева
- Смак: Виражена оксамитова терпкість збалансована зі смаком лісових ягід, ожини, нотки дуба і в завершенні тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з м'ясом на грилі, дичиною, сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Аромат: Тропічні фрукти, ананас і манго, ноти трав і цитрусових (лайм і грейпфрут). Це вино набуває ароматичну складність, типову для цього сорту винограду.
- Смак: Добре структурований, з високою кислотністю, яка надає вину неповторну і добре збалансовану свіжість, посилюючи аромати вина. Післясмак довгий і чисте.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна поєднувати з різними стравами, але особливо з морепродуктами і рибою (без гострих соусів), пастою та м'ясом, фруктовими та овочевими стравами, такими як салати і закуски.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1.5 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C