Вино Іспанії Ego Bodegas Talento by ego (вит. 3 міс), DOP Jumilla, 14.0%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527064]
- Виробник: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.
Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOР |
Сорт винограду | Монастрель, Сіра |
Витримка | 2-3 місяці в бочках з американського дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Медалі | Gilbert & Gaillard 2013 - 2012 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2013 - Золотая медаль ; Berliner Wein Trophy 2015 - 2014 - Серебряная медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль - 90 баллов; International Wine Challenge - 2014 - Commended; Cwwsc 2016 - 2015 - Серебряная медаль; Gilbert & Gaillard 2016 - 2015 - Золотая медаль - 91 балл; Cwwsc - 2016 - Серебряная медаль |
Рейтинг | 2016 - Gilbert & Gaillard - 90 балів |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Вишнево-червоний |
Аромат | Чистий і інтенсивний аромат фруктів з нотами підсмажених тостів. |
Смак | Елегантний і насичений, фруктовий, зі зрілими, смачними танинами. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино ідеально підходить до смаженої свинини, курки і яловичини, білої і блакитний рибі, рису в рибному бульйоні з кроликом і твердим сирам. |
Температура подачі | 16-18 ° C |