Вино Іспанії Ego Bodegas Talento by Ego ECOLOGICO (вит. 2 міс), DOP Jumilla, 14.0%, Червоне, Сухе, [8437013527101]
- Бренд: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.
Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характеристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOР |
Сорт винограду | Монастрель |
Витримка | 2 місяці в бочках з американського дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Медалі | Mundus Vini Biofach 2014 - 2012 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2013 - Золотая медаль 90 баллов; Mundus Vini Biofach 2015 - 2013 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2016 - 2015 - Золотая медаль 89 баллов; Cwwsc 2017 - 2016 - Серебряная медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard - 2016 - Золотая медаль; International Wine Awards - 2016 - Серебряная медаль; Catavinum - 2017 - Серебрная медаль; Gilbert & Gaillard - 2017 - Золотая медаль; Mundus vini Biofach - 2017 - Золотая медаль |
Розмірки | 75 x 75 x 300 мм |
Рейтинг | Gilbert & Gaillard 91 бал |
Вага | 1.15 кг |
Зрілість | Пити, але можна витримувати |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Черня вишня з фіолетовими відтінками. |
Аромат | Чистий, ароматний букет спецій, фіалки і чорниці. |
Смак | Гладкий смак червоних фруктів з м'якими танинами, хороший баланс кислотності і чисте післясмак. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино підійде до середземноморських салатів, пасти, рибі з білого м'яса, різноманітним сирів і закусок. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Темпранільо
- Витримка: 4 - 6 месесяцев в бочках з французького дуба і мінімум 8 місяців в пляшці
- Міцність: 13.5%
- Медалі: Concurso Internacional Gilbert & Gaillard - 2016 - Золота медаль
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий вишнево-червоний
- Аромат: Інтенсивний, фруктовий, з елегантними нотками від старіння в бочках
- Смак: Добре збалансований, гладкий, з довгими, стійким послекусіем
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре підходить до м'ясних страв, печені, пряного рагу і сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Грасиана
- Витримка: 12 місяців в французьких (50%) і американських (50%) дубових барріках і, як мінімум, 6 місяців в пляшці.
- Міцність: 14%
- Медалі: Concurso International de Lyon - 2016 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Gilbert & Gaillard - 2016 - Золотая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2016 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2015 - Серебряная медаль; International Wine Guide - 2015 - Бронзовая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2014 - Серебряная медаль; Premios Zarcillo - 2013 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2013 - Серебряная медаль; Concurso International de Burdeos - 2013 - Бронзовая медаль; International Wine Guide - 2013 - Бронзовая медаль; Concurso International de Bruselas - 2012 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2012 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2012 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Bacchus - 2012 - Золотая медаль
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний рубіновий
- Аромат: У букеті присутні третинні аромати від витримки в дубі (ваніль, відтінки самого дуба), відтінки шкіри, вишні і сливи.
- Смак: Дуже елегантний і складний смак, збалансоване, складне вино, з інтенсивним післясмаком з нотами зацукрованих фруктів.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується для червоного м'яса, ігри, приправлених тушкованого м'яса і сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра
- Витримка: 3 місяці в бочках з французького та американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Asia Wine Trophy 2015 - 2014 - Золотая медаль; Berliner Wein Trophy 2015 - 2014 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль; Mundus Vini 2016 -2015 - Золотая медаль; Cwwsc 2017 - 2016 - Золотая медаль; Cwwsc - 2017 - Золотая медаль; Top Wines - 2017 - Золотая медаль
- Рейтинг: 2014 року - Wine Enthusiast - 90 балів; 2015 - Gilbert & Gaillard 2016 - Gold Medal - 90 балів; 2017 - Decanter - 90 балів
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Пурпурний
- Аромат: Чистий, інтенсивний, з великою кількістю фруктових, бальзамних і ментолових ароматів з нотками трюфеля, сирої землі і підсмажений нотками.
- Смак: М'який, пряний, з яскравими зрілими фруктовими танинами і гарною кислотністю.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино підходить до біфштексу, заячиною, куріпки, молодому ягняті, баранині, копченого м'яса, рагу і страв з рису з м'ясом, а також баклажанів з сиром пармезан.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOР
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра
- Витримка: 2-3 місяці в бочках з американського дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Gilbert & Gaillard 2013 - 2012 - Золотая медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2013 - Золотая медаль ; Berliner Wein Trophy 2015 - 2014 - Серебряная медаль; Gilbert & Gaillard 2015 - 2014 - Золотая медаль - 90 баллов; International Wine Challenge - 2014 - Commended; Cwwsc 2016 - 2015 - Серебряная медаль; Gilbert & Gaillard 2016 - 2015 - Золотая медаль - 91 балл; Cwwsc - 2016 - Серебряная медаль
- Рейтинг: 2016 - Gilbert & Gaillard - 90 балів
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Вишнево-червоний
- Аромат: Чистий і інтенсивний аромат фруктів з нотами підсмажених тостів.
- Смак: Елегантний і насичений, фруктовий, зі зрілими, смачними танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально підходить до смаженої свинини, курки і яловичини, білої і блакитний рибі, рису в рибному бульйоні з кроликом і твердим сирам.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Аромат: Тропічні фрукти, ананас і манго, ноти трав і цитрусових (лайм і грейпфрут). Це вино набуває ароматичну складність, типову для цього сорту винограду.
- Смак: Добре структурований, з високою кислотністю, яка надає вину неповторну і добре збалансовану свіжість, посилюючи аромати вина. Післясмак довгий і чисте.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна поєднувати з різними стравами, але особливо з морепродуктами і рибою (без гострих соусів), пастою та м'ясом, фруктовими та овочевими стравами, такими як салати і закуски.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1.5 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: 2019 - Wine Entushiast - 91 Бал; 2019 - Mundus Vini - Золота медаль.
- Категорія: Тихе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC