Ром La Hechicera / Ла Ечісера, 40%, 0.7 л [7707180703013]
- Бренд: La Hechicera
- В наявності
2 579 грн 2 299 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Назва рома "La
Hechicera" перекладається з іспанської як "Чаклунка". У ньому
відображені натуральна краса Колумбії, чудові краєвиди Карибського басейну та
таємничість нації. Для його створення використовується суміш ромів із різною витримкою
від 12 до 21 року в американських білих дубових бочках. Згідно з старовинними
рецептами, ром готують за методом Солера. Витримка відбувається у старовинному
льоху, який знаходиться у місті Барранкілья. Після досягнення потрібного рівня
фортеці ром купажують чистою природною водою. Процесом виробництва керує син
мігрантів з Японії Хіральдо Мітуока, який і заснував цей бренд.
Ром "La
Hechicera" завоював безліч нагород, серед яких перші місця та золоті
медалі на конкурсі "The Rum Masters".
Характеристики | |
Виробник | La Hechicera |
Країна | Колумбія |
Класифікація | Витриманий ром |
Витримка | 12 років |
Колір | Темний |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Ром |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Бурштиновий із золотими переливами |
Аромат | Аромат рому включає ноти вершкового ірису, апельсинової цедри, тютюну та кави |
Смак | У багатому, збалансованому смаку рому присутні виразні солодкі тони дуба та лісових трав, кориці та чорносливу. У післясмаку чути нюанси кави |
Гастрономічна поєднуваність | Ром La Hechicera служить чудовим дижестивом, він чудово поєднується з міцною колумбійською сигарою |
Температура подачі | 18–20 °С |
Рекомендовані товари
- Виробник: Ron Barcelo
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 3 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 37.5%
- Медалі: 2005 - Бронза - Beverage Testing Institute International Review Spirits; 2007 - Срібло - San Francisco Rum and Spirits Competition; 2012 - Золото - International Rum Conference.
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темне золото
- Аромат: Привабливий фруктовий аромат, що переходить в ванільні, шоколадно-карамельні ноти.
- Смак: Досить м'який і шовковистий спочатку, що переходить в напівсухе, але фруктове тіло з відтінками сушеної вишні, перцю і тютюну в післясмаку.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудова основа для коктейлів (переважно для Мохіто), а також чудово п'ється в чистому вигляді з льодом.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: House of Angostura
- Країна: Трінідад і Тобаго
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 8 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: В тубусі
- Колір (опис): Золотисто-карамельний
- Аромат: Складний аромат, що інтригує, з нотами кокосу, карамелі та ванілі
- Смак: Поєднуються відтінки шоколаду, нуги, меду та мигдальної олії. Післясмак довгий, розкішний
- Гастрономічна поєднуваність: Ром рекомендують вживати у чистому вигляді, з льодом чи без. Він також є чудовим дижестивом
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Zacapa Centenario
- Країна: Гватемала
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 25 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Подарункова упаковка
- Колір (опис): Золотисто-червоного
- Аромат: Аромат рому демонструє ноти обпаленого дуба, карамелі, смажених горіхів, марципану та апельсинової цедри
- Смак: М'який та солодкий смак рому наповнений відтінками шоколаду, сухофруктів та спецій, приємними нотами імбиру та манго
- Гастрономічна поєднуваність: Ром рекомендується вживати у чистому вигляді або з льодом. Можна використовувати для приготування коктейлів
- Температура подачі: 18–20 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Темний ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис):
- Аромат: Ром солодкий, димний, з відтінками сухофруктів
- Смак: Ром злегка солодкий, з дуже повним тілом, м'якими деревними і фруктовими нотками
- Гастрономічна поєднуваність: Ром ідеально підходить для вживання в чистому вигляді, з льодом, з імбирним елем або колою
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насиченого золотистого
- Аромат: Розкривається фруктовими тонами, ванільними відтінками, нотками кориці та дуба
- Смак: Вишуканий, збалансований та м'який, але інтенсивний. Післясмак довгий і м'який
- Гастрономічна поєднуваність: Ром вживають як дижестив, він прекрасний у складі коктейлів, у поєднанні з фруктовими соками
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Campari
- Країна: Ямайка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 12 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 43%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Глибокого бронзового кольору з медовим відтінком та золотистим ободом
- Аромат: Тони свіжоспиляного дуба, ванілі та лляної олії в ароматі рому прикрашені легкими нюансами тропічних фруктів (банана та кокосу), коричневого цукру, какао та кави
- Смак: Сухий, постійно розвивається смак рому шар за шаром відкриває відтінки пряного дуба, меду, апельсинової цедри, мигдалю, кориці, мускатного горіха, соєвого соусу, какао бобів та кави мокко. У післясмаку присутня гіркота нот підсмаженого дуба та медова насолода
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний для задоволення в чистому вигляді або з кубиком льоду. Також його можна використовувати як компонент для створення елегантних коктейлів
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Brugal
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 2 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 38%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
- Аромат: Демонструє тони деревини, карамелі, сухофруктів та ванілі
- Смак: Гладкий та повний, у ньому простежуються нюанси інжиру та свіжих фруктів. Післясмак приємний, середньо-довгий
- Гастрономічна поєднуваність: Ром можна сервірувати як дижестив, а також використовувати для приготування коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Brugal & Co
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 5-14 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темно-бурштинового кольору з червоними відтінками
- Аромат: Аромат рома раскрывается изысканными пряными нотами
- Смак: Має м'який, пряний смак з витонченими деревними і горіховими відтінками і напрочуд довгим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Завдяки м'якому, солодкуватому смаку ром можна вживати як лонг-дрінк у чистому вигляді або з льодом. Також він прекрасно поєднується з соками та сиропами, ідеально підходить як база для коктейлів
- Температура подачі: 20-22 °C
- Виробник: Destileria Serralles
- Країна: Пуерто-Ріко
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 3 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 75.5%
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотистого
- Аромат: Міцний і м'який водночас, з відтінками ванілі, карамелі, крем-брюле, деревини, легкими нюансами тютюну
- Смак: Шовковистий, тривалий, яскравий, з солодкими нотками карамелі, інжиру та сухофруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Чудовий у складі класичних та авторських коктейлів, особливо у складі коктейлів у стилі Tiki. Гарно поєднуйться з латиноамериканською, азіатською та гострою їжею
- Температура подачі: 12–16 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Венесуела
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 8 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Блискучого жовто-золотистого
- Аромат: Демонструє елегантний, складний аромат, витканий з нот сухофруктів, чорносливу, ванілі та дуба
- Смак: Ром має збалансований, багатий, багатошаровий смак з нотами ванілі, сухофруктів, дуба та спецій. Післясмак довгий, що зігріває
- Гастрономічна поєднуваність: Ромом найкраще насолоджуватися в чистому вигляді як дижестив
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Industria Licorera Quezalteca
- Країна: Гватемала
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Аромат: Відчувається відтінок ванілі
- Смак: М'який, солодкий і пряний
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати в чистому вигляді, а також стане чудовою основою для коктейлів
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Bleeding Heart Rum Company
- Країна: Філіппіни
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 7 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: В тубусі
- Колір (опис):
- Аромат: Гармонійний, елегантний з домінуючими відтінками мандарину, абрикосу, ванільного морозива та розплавленої іриски.
- Смак: Округлий, повний, з нотами ванілі, кориці, родзинок та мармеладу, які плавно переходять у довгий післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендовано вживати у чистому вигляді, з додаванням невеликої кількості льоду або у складі коктейлів.
- Температура подачі: 20–22 °С