Текіла Centinela, Anejo / Сентінела, Аньєхо, 40%, 0.75 л (под. уп.) [7487873000321]
- Бренд: Centinela
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Текілу
Centinela, Anejo можна вважати втіленням 100-річних традицій, що зберігаються в
сім'ї Centinela. Для її виготовлення вручну збирається листя з кущів агави,
яким більше 8 років. Далі листя поміщається в глиняну піч, де їх сік набуває
димного аромату і солодкого смаку. Після процесу подрібнення, вичавлений сік
Aguamiel (або медова вода) піддається процесу ферментації. За 3-5 днів дріжджі
встигають перетворити цукор на спирт. Після вторинної перегонки текілу
відправляють дозрівати у старих дубових бочках терміном від 1 до 3 років. В
результаті отримують світло-бурштинову, ароматну текілу з фруктовим та злегка
пряним смаком, яку можна вживати як самостійний напій, а також у парі зі стравами
мексиканської кухні.
Характеристики | |
Cклад набору | 100% Агава |
Виробник | Casa Centinela |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Класифікація | Аньєхо |
Витримка | від 1 до 3 років |
Колір | Золотий |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Текіла |
Пакування | Подарункова упаковка |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Світло-бурштиновий |
Аромат | Багатий аромат текіли містить в собі ноти горіхів, ананаса, персика, спецій і випічки. |
Смак | У складному, фруктовому смаку текіли гармонійно поєднуються ноти тропічних фруктів, заварних тістечок, квітів, меду і вишень. У тривалому післясмаку чутні кедрові нюанси. |
Гастрономічна поєднуваність | Текіла служить прекрасним самостійним напоєм, в парі з сигарою, а також інгредієнтом коктейлів. Також, її доречно додавати в каву. |
Температура подачі | 18-22 °C |