Текіла Espolon, Reposado / Есполон, Репосадо, 40%, 0.75 л [721059707510]
- Бренд: Espolon
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Espolon,
Reposado — автентична витримана текіла з Мексики, що створюється на 100% із
справжньої блакитної агави у знаменитій мексиканській дистилерії Destiladora
San Nicola. Процес виробництва Espolon, Reposado, яким керує легендарний
текілеро Сірілло Оропеза, - це справжнє мистецтво, де на кожному етапі
гармонійно поєднуються багаторічні традиції та сучасні інструменти.
В основі Espolon, Reposado — зібране вручну листя блакитної агави та чиста мінеральна вода з природного джерела, а витримка протягом 2 місяців у бочках з американського дуба задає особливу багатогранність та повноту смаку, а також насичений колір із вишуканим золотим відтінком. Тільки на території дистилерії Destiladora San Nicolas можна почути класичну музику, яка супроводжує процес ферментації. Тут вітають творчий підхід і бажання добиватися досконалого результату — тільки так можна створювати справді унікальну, текілу.
Текіла Espolon, Reposado випускається у пляшках з ексклюзивним дизайном від мексиканського художника Хосе Гуаделупе Посада у стилі Dia-de-los-Muertos (Дня Мертвих). Ця етикетка, названа Recuerdo (пам'ять), неначе маленький шедевр, розповідає про чоловіка і жінку, які мирно розмовляють на ринку в центрі Мехіко, побудованому на руїнах головного міста ацтеків. Такий дизайнерський хід покликаний підкреслити головні віхи історії країни і той факт, що текіла має неповторний, істинно мексиканський характер.
Характеристики | |
Cклад набору | 100% Агава |
Виробник | Destiladora San Nicolas |
Країна | Мексика |
Регіон | Халіско |
Класифікація | Репосадо |
Колір | Золотий |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Текіла |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Золотистого |
Аромат | Солодкі тони карамелі, банан і соковиті ноти агави. |
Смак | Наповнений тонами м'яти, солодких тропічних плодів, квітів, карамелі та ванілі, прикрашеними легкими нюансами дуба, перцю та трав. Післясмак грає нюансами прянощів — ванілі та кориці. |
Гастрономічна поєднуваність | Текіла чудова у чистому вигляді, з сіллю та традиційної часточки лайма або ж у парі з сангрітою. Хороша як інгредієнт коктейлів та доповнення до страв мексиканської кухні. |
Температура подачі | 20-22 °C |