Вино Аргентин Tussock Jumper, Cabernet Sauvignon / Тассек Джампер, Каберне Совіньйон, Червоне, Сухе, 13%, 0.75 л [3760204540227]
- Бренд: Tussock Jumper
- В наявності
439 грн 399 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Збір урожаю для
виробництва Tussock
Jumper
Cabernet
Sauvignon
проходить на початку березня. Після збору виноград подрібнюють, для збереження
неповторного аромату. Процес мацерації
триває 48 годин при температурі 12ºC. Далі слідує 9-ти денний процес ферментації при температурі від 23 ºC до 26 ºC з
додаванням відбірних дріжджів. 30% суміші для Tussock Jumper Cabernet Sauvignon це вино, що витримують
в дубі, половину у французьких бочках, решту – в американських,
протягом 3 місяців.
До речі, провінція
Сан-Хуан є другою за обсягами виробництва вина в Аргентині, на неї
припадає 21,69% площі виноградників країни. Виноград почали вирощувати у
Сан-Хуані ще у 1569—1589 роках.
Характеристики | |
Виробник | Wineforces S.A.R.L. |
Країна | Аргентина |
Регіон | Сан-Хуан |
Сорт винограду | Каберне Совіньон |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Медалі | 2019 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль; 2020 China Wine & Spirits Awards - Золота медаль |
Категорія | Тихе вино |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичений червоний |
Аромат | Свіжий, фруктовий с нотками прянощів |
Смак | Солодкий та ніжний, з м’якими та округлими танінами |
Гастрономічна поєднуваність | Смажене, тушковане м'ясо, м'ясо на грилі, піца, текс-мекс |
Температура подачі | 16-18°С |
Рекомендовані товари