Вино Чилі Vina Zamporia Carmenere, Valle Central DO, 13.0%, Червоне, Сухе, 0.75 л [4006542021271]
- Бренд: Vina Zamporia
- В наявності
251 грн 199 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Виноград для Вінья
Зампоріа Карменер росте в Центральній Долині – найвідомішому виноробному
регіоні Чилі. Вінья Зампоріа виготовляється з ретельно відібраних лоз та
уособлює собою вина Нового Світу, що наповнені особливим характером. Просторі
виноградники знаходяться на великій висоті, де прохолодні ночі забезпечують
збереження кислотності винограду, а тропічна спека дня – породжує повністю
дозрілі аромати.
Характеристики | |
Регіон | Центральна Долина |
Сорт винограду | Карменер |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Міцність | 13% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий темно-рубіновий |
Аромат | Тендітний, що супроводжується насиченими нотами червоних та чорних фруктів |
Смак | Соковитих чорних фруктів та спецій |
Гастрономічна поєднуваність | Добре приправлені м’ясні запіканки та чилі з м’ясом |
Температура подачі | 16-18°С |
Рекомендовані товари
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Шардоне
- Колір: Біле
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): Світлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Дині та персика, з відтінками ванілі
- Смак: Свіжий, елегантний, гладкий
- Гастрономічна поєднуваність: Салат з авокадо, паста, рис, курка та гостра їжа
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Чилі
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Інтенсивний червоний
- Аромат: Свіжий, фруктовий, з нотами спецій
- Смак: Фруктовий, м’який, повнотілий
- Гастрономічна поєднуваність: М’ясо, дичина, сири
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Карменер
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Глибокий темно-рубіновий
- Аромат: Тендітний, що супроводжується насиченими нотами червоних та чорних фруктів
- Смак: Соковитих чорних фруктів та спецій
- Гастрономічна поєднуваність: Добре приправлені м’ясні запіканки та чилі з м’ясом
- Температура подачі: 16-18°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Cвітлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Cтиглого персика та цитрусових
- Смак: Свіжий, фруктовий, з вершковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Середземноморські страви, птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Пінотаж, Сенсо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): З малиновими відтінками
- Аромат: Солодкої малини та сливи
- Смак: Багатий, м’який, з довгим фруктовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Курка, барбекю, паста
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Саленто
- Сорт винограду: Примітиво
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.0%
- Колір (опис): Темно-червоний
- Аромат: Вишень, варених слив та родзинок
- Смак: Багатий зі збалансованою кислотністю та танінами
- Гастрономічна поєднуваність: Червоне м'ясо, сири
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Тоскана
- Сорт винограду: Піно Гріджо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11.5%
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: З натяком на яблука
- Смак: Свіжий, з нотами лимону та лайму
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний аперитив або з легкими стравами
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Лангедок-Руссійон
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): рубіново-червоний
- Аромат: Вишні, чорної смородини, ожини, малини
- Смак: Легкий, фруктовий, гарно структурований, післясмак гладкий
- Гастрономічна поєднуваність: Страви на грилі, витримані сири, паста
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Лангедок-Руссійон
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Зеленувато-лимонний
- Аромат: Червоної смородини та аґрусу
- Смак: Зі збалансованою кислотністю та елегантним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний аперитив, Смакує з молюсками, салатами або швейцарським фондю
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Мозель
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Інтенсивний, рубіново-червоний
- Аромат: Лісові ягоди
- Смак: Повнотілий, фруктовий, з нотами вишні
- Гастрономічна поєднуваність: Оленина, червоне м’ясо, смажена гостра риба та зрілий сир
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Пфальц
- Сорт винограду: Рислінг
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Блискучий, солом’яно-жовтий
- Аромат: Абрикосів, персиків, зелених яблук
- Смак: Збалансований, з цитрусовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Салати, біле м'ясо, риба та птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Cвітлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Cтиглого персика та цитрусових
- Смак: Свіжий, фруктовий, з вершковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Середземноморські страви, птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Пінотаж, Сенсо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): З малиновими відтінками
- Аромат: Солодкої малини та сливи
- Смак: Багатий, м’який, з довгим фруктовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Курка, барбекю, паста
- Температура подачі: 16-18°С