Вино Німеччини Peter & Peter Pinot Noir, Mosel, 12.0%, Червоне, Сухе, 0.75 л [4006542017731]
- Бренд: Peter & Peter
- В наявності
330 грн 299 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Zimmermann-Graeff&Müller, скорочено ZGM, що базується в Целлі, у долині Мозеля, є одним з передових виноробних господарств Німеччини. Сімейний бізнес був заснований 1886 року Якобом Цимерманом. Згодом ZGM стає однією з передових виноробних компаній Німеччини та Європи. Клієнти компанії в Німеччині та в понад 30 країнах світу цінують чудове співвідношення ціни та якості продукції. Яскраві концепції виноробної галузі та коктейлів усувають розрив між традиційними навичками виноробства та сучасними потребами молодих споживачів. "Наша мета — зробити вино й задоволення доступними та відчутними для кожного", — Герберт Дерфлер.
Характеристики | |
Регіон | Мозель |
Сорт винограду | Піно Нуар |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12.0% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Інтенсивний, рубіново-червоний |
Аромат | Лісові ягоди |
Смак | Повнотілий, фруктовий, з нотами вишні |
Гастрономічна поєднуваність | Оленина, червоне м’ясо, смажена гостра риба та зрілий сир |
Температура подачі | 16-18°С |
Рекомендовані товари
- Виробник: Louis Latour
- Країна: Франція
- Регіон: Бургундія
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.0%
- Категорія: Тихе вино
- Аромат: Аромат вина розкривається нотами чорної смородини, лакриці і стиглої малини
- Смак: Вино має насичений, округлим, гармонійним смаком з соковитими, стиглими танинами і нотами вишні
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалим супроводом м'яса, приготованого на грилі, і зрілих сирів
- Температура подачі: 14-15 ° C
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Шардоне
- Колір: Біле
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): Світлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Дині та персика, з відтінками ванілі
- Смак: Свіжий, елегантний, гладкий
- Гастрономічна поєднуваність: Салат з авокадо, паста, рис, курка та гостра їжа
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: Чилі
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Інтенсивний червоний
- Аромат: Свіжий, фруктовий, з нотами спецій
- Смак: Фруктовий, м’який, повнотілий
- Гастрономічна поєднуваність: М’ясо, дичина, сири
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Центральна Долина
- Сорт винограду: Карменер
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Глибокий темно-рубіновий
- Аромат: Тендітний, що супроводжується насиченими нотами червоних та чорних фруктів
- Смак: Соковитих чорних фруктів та спецій
- Гастрономічна поєднуваність: Добре приправлені м’ясні запіканки та чилі з м’ясом
- Температура подачі: 16-18°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Cвітлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Cтиглого персика та цитрусових
- Смак: Свіжий, фруктовий, з вершковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Середземноморські страви, птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шенен Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Колір (опис): Світло-солом’яний з зеленуватим відблиском
- Аромат: фруктовий
- Смак: Елегантний, гладкий, зі свіжими лимонними нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Свіжі салати, риба на грилі, блакитні сири
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Пінотаж, Сенсо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): З малиновими відтінками
- Аромат: Солодкої малини та сливи
- Смак: Багатий, м’який, з довгим фруктовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Курка, барбекю, паста
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Саленто
- Сорт винограду: Примітиво
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.0%
- Колір (опис): Темно-червоний
- Аромат: Вишень, варених слив та родзинок
- Смак: Багатий зі збалансованою кислотністю та танінами
- Гастрономічна поєднуваність: Червоне м'ясо, сири
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Тоскана
- Сорт винограду: Піно Гріджо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11.5%
- Колір (опис): Золотисто-жовтий
- Аромат: З натяком на яблука
- Смак: Свіжий, з нотами лимону та лайму
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний аперитив або з легкими стравами
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Лангедок-Руссійон
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Колір (опис): рубіново-червоний
- Аромат: Вишні, чорної смородини, ожини, малини
- Смак: Легкий, фруктовий, гарно структурований, післясмак гладкий
- Гастрономічна поєднуваність: Страви на грилі, витримані сири, паста
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Лангедок-Руссійон
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Зеленувато-лимонний
- Аромат: Червоної смородини та аґрусу
- Смак: Зі збалансованою кислотністю та елегантним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний аперитив, Смакує з молюсками, салатами або швейцарським фондю
- Температура подачі: 8-10°С
- Регіон: Мозель
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Інтенсивний, рубіново-червоний
- Аромат: Лісові ягоди
- Смак: Повнотілий, фруктовий, з нотами вишні
- Гастрономічна поєднуваність: Оленина, червоне м’ясо, смажена гостра риба та зрілий сир
- Температура подачі: 16-18°С
- Регіон: Пфальц
- Сорт винограду: Рислінг
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.0%
- Колір (опис): Блискучий, солом’яно-жовтий
- Аромат: Абрикосів, персиків, зелених яблук
- Смак: Збалансований, з цитрусовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Салати, біле м'ясо, риба та птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Шардоне
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): Cвітлий, з золотистими відблисками
- Аромат: Cтиглого персика та цитрусових
- Смак: Свіжий, фруктовий, з вершковими нотами
- Гастрономічна поєднуваність: Середземноморські страви, птиця
- Температура подачі: 8-10°С
- Країна: ПАР
- Регіон: Західний Кейп
- Сорт винограду: Пінотаж, Сенсо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Колір (опис): З малиновими відтінками
- Аромат: Солодкої малини та сливи
- Смак: Багатий, м’який, з довгим фруктовим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Курка, барбекю, паста
- Температура подачі: 16-18°С