Вино Haut Marin Rose 3 Haut Marin Elisabeth Bouchon рожеве напівсухе 0.75 л 12% [3760094282436]
- Бренд: Haut Marin
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Історія господарства почалася в 1920 році, коли швейцарський винороб Жан Франсуа Морель оселився в Гасконі та взявся за виноградарство. Його маєток налічував 10 гектарів, засаджених виноградною лозою.
У 1960 році його дочка Деніза та її чоловік Жан Егерленер беруть розвиток маєтку у свої руки. Завдяки спільній пристрасті до виноградної лози та виноградарства їм вдається розширити виноградник і побудувати виноробню. Згодом до них приєднується їх син Філіп.
У 1988 році до сімейної справи приступає їхня дочка Елізабет і її чоловік, Генрі Пратавейра. Завдяки їхнім зусиллям виноградне господарство швидко розвивалося. Територія об'єднала приблизно 150 гектарів виноградників у районі I.G.P. Кот де Гасконь.
У 2003 році сімейна компанія випускає перші пляшки своїх вин. Нинішні господарі Domaine de Menard — онуки засновника Філіп Егерленер та Елізабет Пратавейра. Філіп керує виноградниками, а Елізабет — професійний енолог. Вони експериментують із ґрунтами та сортами винограду, часом обираючи не найпопулярніші, а більш придатні до теруару. Усе заради того, щоб створювати дивовижні вина, у яких втілюється щедрість місцевої природи.
Об'єднавши зусилля декількох поколінь, сьогодні виноробна компанія Domaine de Menard продовжує розвивати виробництво, робити внесок у своє ім'я й завойовувати прихильність поціновувачів виняткових вин у всьому світі.
Характеристики | |
Країна | Франція |
Класифікація | IGP |
Сорт винограду | Егіодола |
Вміст цукру | Напівсухе |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Яскравий ягідний аромат з тонами суниці, смородини та ванілі |
Смак | Освіжне та приємне вино, смак добре збалансований, ягідний |
Гастрономічна поєднуваність | М'ясо птиці та риби на грилі, пряні страви та фруктово-вершкові десерти |
Температура подачі | 10 °С |