Вино ігристе Італії Piera Martellozzo, 075 Carati Ribolla Gialla Spumante Brut, Tre Venezie IGT, 12.0%, Біл, Сух, 0.75 л [8000468004093]
- Бренд: Piera
- В наявності
498 грн 469 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
У 2001 році компанія Piera Martellozzo придбала виноградники в регіоні Фріулі-Венеція-Джулія. З 2007 року компанія почає випускати ігристі вина з урожаю, що зібраний в цій області. Виноград вирощують на Горіцьких пагорбах (Колліо Горіціано) на північному сході регіону Фріулі-Венеція Джулія, які поширюються на територію Словенії. Після збору урожаю в кінці серпня, виноград піддають м'якому віджиму, після чого слідує статична декантація холодного сусла. Ферментує вино в резервуарах із нержавіючої сталі при температурі 16-17ºC. Далі слідує друга ферментація методом Шарма, при температурі 14-15ºC. Після розливу, вино відстоюєтся в пляшках певний проміжок часу.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Регіон | Тревенеціе |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Ріболла Джалла |
Колір | Біле |
Міцність | 12% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Солом’яно-жовтий з зеленуватими відблисками. Стійкий перляж. |
Аромат | Виразні ноти стиглого яблука |
Смак | Сухий, повнотілий, освіжаючий |
Гастрономічна поєднуваність | Морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив. |
Температура подачі | 8-10ºC |
Рекомендовані товари
- Виробник: Axial Vinos
- Країна: Іспанія
- Регіон: Алеллю
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Парельяда, Шарелло
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11.5%
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Ігристе вино
- Аромат: Інтенсивний, фруктовий
- Смак: Хлібні тости, зелене яблуко, стигла груша, квіти яблуні
- Гастрономічна поєднуваність: Копчена риба, фруктові закуски
- Температура подачі: 7-8 ° C
- Виробник: Piera
- Країна: Італія
- Регіон: Фріулі
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Ріболла Джалла
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Блискучий солом’яно-жовтий зі стійким перляжем
- Аромат: Насичений, з відтінками яблука, персика та грейпфрута
- Смак: Свіжий, з цитрусовими та мінеральними нотами. Післясмак стійкий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, біле м’ясо та овочі. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Міцність: 10.5%
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий.
- Аромат: Ноти акації, груші та зеленого яблука.
- Смак: Збалансований, з мінеральним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10℃
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃
- Країна: Україна
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5 %
- Аромат: Свіжі соковиті стиглі фрукти (алича, абрикос, зелений персик, ананас) з відтінками білих квітів
- Смак: Злагоджений, збалансований з приємним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Молюски (устриці, мідії), рибні страви, м'які сири
- Температура подачі: +7 ºС до +9 ºС