Вино ігристе Іспанії, Bach, Gran Bach, 11.5%, Біле, Сухе, 0.75 л [8410013000621]
- Виробник: Masia Bach
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Компанія Codorníu заснована 1551 року. Є найстарішою виноробнею Каталонії. Підприємство є членом «Клубу Енох» — асоціації власників приватних компаній, що працюють не менш ніж 200 років. Від дня заснування й до нині компанією керують тільки члени сім'ї. Проте прізвище Codorníu сьогодні збереглося лише в назві, оскільки 1659 року молода герцогиня Анна Кодорніу, єдина спадкоємиця сім'ї, вийшла заміж за Мігеля де Равентос, змінивши прізвище та заклавши основу злиття двох винних гігантів регіону Пенедес.
1872 року Жозеп Равентос зробив першу пляшку ігристого вина, використовуючи традиційний метод виготовлення шампанських вин. Пізніше такі іспанські ігристі вина, вироблені в Каталонії, стали називатися кава. Нові будівлі виноробні (іспанською — бодегі) побудовані видатним іспанським архітектором — Жозепом Пуч-і-Кадафалк (Josep Puig i Cadafalch) і в 1976 винні підвали Кодорніу були оголошені «Національною пам'яткою історичної та мистецької спадщини». Будівля виноробні стала популярним місцем відвідування туристів, число яких досягає 150 тисяч на рік.
Характристики | |
Виробник | Masia Bach |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія, Кава |
Класифікація | DO |
Сорт винограду | Макабео, Шарелло, Парельяда, Шардоне |
Рік (вінтаж) | Не винтажное |
Вміст цукру | Напівсолодке |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11.5% |
Розмірки | 75 х 75 х 296 мм |
Вага | 1.135 кг |
Зрілість | Пити |
Категорія | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Блідий солом'яно-жовтий. |
Аромат | Приємний букет яблука, цитрусових і мигдалю, з підсмаженими і медовими нотками. |
Смак | Добре збалансоване вино з освіжаючим фруктовим смаком. Післясмак радує приємним балансом сухості і кислотності. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино ідеально як аперитив. Відмінно доповнить легкі закуски. |
Температура подачі | Рекомендується подавати охолодженим (між 6-8 ° C). При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні. |